Τι είπε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104,2

Ποιά είναι τα μελλοντικά του σχέδια στη δημόσια σφαίρα

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Μετά από 10 χρόνια παρουσίας μου στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας αποφάσισα να μην μετάσχω στις εκλογές. Θεώρησα ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και έτσι ανακοίνωσα δημόσια τη σχετική μου απόφαση».
Αυτό είπε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 και στο Γιώργο Μπανάτσα, ο απερχόμενος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής πρόσθεσε ότι μαζί με τους συνεργάτες του μέσα σε αυτό το διάστημα των 10 ετών έδωσαν μάχες για την υγεία και τον Γιατρό. Ειδική αναφορά έκανε στις πολλές επισκέψεις που πραγματοποίησαν γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου σε απομακρυσμένα χωριά της Καρδίτσας οπού και εξέτασαν δωρεάν εκατοντάδες συμπολίτισσες και συμπολίτες.

Επίσης αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις ιατρικού περιεχομένου που πραγματοποίησε ο ιατρικός σύλλογος με μεγάλη ανταπόκριση.

Για την κατάσταση της υγείας
Αναφερόμενος στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χώρος της υγείας στην περιοχή μας ο κ. Κουλοκτσήςυπογράμμισε ότι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είναι σε πολύ κακόστάδιο ενώ ο θεσμός των ΤΟΜΥ που θεωρητικά θα μπορούσε να βοηθήσει, δεν κινείται σε θετικό έδαφος. «Οι γιατροί δεν συμμετέχουν στα ΤΟΜΥ καθώς οι προϋποθέσεις συμμετοχής τους είναι αρνητικές. Για να καταλάβετε για το ΤΟΜΥ της Καρδίτσας υπάρχει μόνο ένας παιδίατρος και 4 γιατροί γενικής ιατρικής αν και συνολικά προκηρύχθηκαν 32 θέσεις. Δεν είναι δυνατόν να προβλέπεται ένας γιατρός για κάθε 2250 ασφαλισμένους και να πιστεύουμε ότι έτσι παρέχεται αποτελεσματική φροντίδα υγείας» υπογράμμισε ο κ. Κουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής ρωτήθηκε και για τα μελλοντικά πολιτικά του σχέδια. «Έχω πράγματι εκδηλώσει ενδιαφέρον για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Καρδίτσα. Έχω ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο και τα αρμόδια όργανα του κόμματος και αναμένουμε τις αποφάσεις τους» δήλωσε ο κ. Κουλοκτσής.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τόνισε πως είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει όσα λέει ώστε να πάει η χώρα μπροστά. «Σε πρόσφατη συνάντηση που είχα μαζί του είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι ο κ. Μητσοτάκης εννοεί ότι λέει. Έχει σχέδιο και πρόγραμμα για το πώς πραγματικά η χώρα θα βγει από την κρίση. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε μια φυγή επιστημόνων στο εξωτερικό και κανείς να μην κάνει τίποτα για αυτό» υπογράμμισε ο κ. Κουλοκτσής. Σε ερώτηση για την πρόσφατη παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη ο κ. Κουλοκτσής υπογράμμισε ότι κρατάει δύο πράγματα: «Το πρώτο, είπε ο κ. Κουλοκτσής, είναι ότι απευθύνθηκε σε όλους τους Έλληνεςαπορρίπτοντας διχαστικές λογικές. Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και όχι μόνο όσων τον ψηφίσουν. Επίσης δήλωσε αντίθετος στη λογική ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν. Είμαστε όλοι μαζί στο ίδιο καράβι και ότι συμβεί θα είναι καλό ή κακό για όλους. Ένα ακόμη που κρατώ από τον κ Μητσοτάκη είναι το σύνθημα «μπορούμε» που χρησιμοποίησε. Μπορούμε να βγάλουμε την χώρα από την κρίση. Μπορούμε να πορευθούμε προς την ανάπτυξη» κατέληξε ο κ. Κουλοκτσής.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com