-Τι είπε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104,2 για την υποψηφιότητα του στο Δήμο Μουζακίου
-Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας εμφανίζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Αγαπώ το Μουζάκι και έχω την θέληση - αλλά θεωρώ και την εμπειρία -να τεθώ επικεφαλής του συνδυασμού μας στο Δήμο Μουζακίου». Αυτό υπογράμμισε ο Δημοτικός ΣύμβουλοςΜουζακίου και πρ. αντιδήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης, μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γιώργο Μπανάτσα. Ο κ. Στάθης έδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τις προθέσεις του, μετά την αποχώρηση από τα δημοτικά πράγματα του νυν Δημάρχου κ. Γιώργου Κωτσού.

Ο κ. Στάθης υπογράμμισε ότι ο κ. Κωτσός είχε έμμεσα κάνει γνωστές τις προθέσεις του να αποχωρήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Για το λόγο αυτό υπήρχαν διεργασίες και ζυμώσεις εντός της δημοτικής ομάδας. Προσωπικά,είπε, έχω μιλήσει με δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού και έχω εισπράξει θετικό κλίμα. Θα πρέπει να σημειώσω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων είναι σοβαροί και υπεύθυνοι άνθρωποι και γνωρίζουν καλά ποιο είναι το καλό του Δήμου Μουζακίου για το οποίο και αγωνίζονται. Εξάλλου είμαστε όλοι ενωμένοι και η συγκολλητική ουσία είναι η αγάπη για το Δήμο μας και τους ανθρώπους του. Στην ερώτηση πως θα ήθελε να είναι το ψηφοδέλτιό του υπογράμμισε ότι σκέφτεται ένα ψηφοδέλτιο που θα συνδυάζει την εμπειρία των άξιων στελεχών του συνδυασμού του με το δυναμισμό και τις ιδέες νέων ανθρώπων που θέλει να ενεργοποιήσει. Επίσης πρόσθεσε ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Σε ότι αφορά το όραμα του για τον Δήμο υπογράμμισε ότι το Μουζάκι με επικεφαλής τον Γ. Κωτσόέκανεπολλά βήματα μπροστά και πλέον, μετά την αποχώρηση του, χρειάζεται αυτή η πετυχημένη πορεία να συνεχιστεί με ένα νέο σχέδιο. Ο κ. Στάθης ρωτήθηκε και για την πρόθεση της κ. Ο. Διαμαντοπούλου να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο, έτσι όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από δημόσιες δηλώσεις της. Απάντησε ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με την κ. Διαμαντοπούλου και ότι είναι περισσότερα αυτά που τους ενώνουν από αυτά που τους χωρίζουν και κυρίως τους ενώνει η κοινή αγάπη τους για το Μουζάκι. Τέλος ο κ. Στάθης επιφυλάχθηκε για περισσότερες εξελίξεις εντός του προσεχούς διαστήματος ενώ ξεκαθάρισε πως για όλα τα παραπάνω τον τελευταίο λόγο έχουν οι δημότες οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν για την επόμενη δημοτική αρχή τον προσεχή Μάιο.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com