Η Καρδίτσα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ακόμη επιχειρούμενη υποβάθμιση. Οι σχεδιασμοί του υπουργού παιδείας κ. Γαβρόλγου για ένα νέο, υποτίθεται αναβαθμισμένο πανεπιστήμιο, έχουν ξεσηκώσει δικαιολογημένη θύελλα αντιδράσεων στην Καρδίτσα αλλά και σε όλη τη Θεσσαλία, δείγμα της ανεπάρκειας του εισηγούμενου σχεδίου.
Με το σχέδιο νόμου το οποίο δόθηκε σε διαβούλευση αιφνιδιαστικά και με μικρό παράθυρο χρόνου ως προς την ολοκλήρωσή του, απομακρύνεται από την περιοχή μας το σημαντικότερο τμήμα του παραρτήματος του ΤΕΙ.

Η μεταφορά της Διατροφής και Διαιτολογίας στα γειτονικά Τρίκαλα είναι μια καταφανέστατα λανθασμένη απόφαση που δεν εδράζει σε καμία λογική, ούτε έχει πραγματικούς υποστηρικτές στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Με την απόφασή του το υπουργείου παιδείας πλήττει κατάφωρα τα ακαδημαϊκά συμφέροντα της Καρδίτσας αλλά και την πνευματική, κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου. Καλούμε το υπουργείο να αλλάξει τη στάση του και να μην προχωρήσει σε μεταφορά του τμήματος. Καλούμε την τοπική κοινωνία να είναι σε εγρήγορση ώστε να ανατραπούν οι σχεδιασμοί γραφειοκρατικών μηχανισμών που δεν λαμβάνουν υπ. όψη ούτε το καλό της ακαδημαϊκής κοινότητας ούτε και της τοπικής κοινωνίας.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com