Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Ανθηρό θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια συγκέντρωση της νέας δημοτικής κίνησης για την Αργιθέα.
Θα μιλήσει ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Στεργίου, όπου και θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη την ονομασία και το σύμβολο της νέας δημοτικής πρωτοβουλίας.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΤΟΜΟ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ Β. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΙΘΕΑΣ
Ο Στεργίου Ανδρέας είναι Οικονομολόγος MSc, PhDCand και Λογιστής – Φοροτεχνικός Α΄ Τάξης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων και υποψήφιος διδάκτορας Δημοσίων Οικονομικών. Διατηρεί Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Ζωγράφου, Συνεργάτης Υπουργού Οικονομίας & Ανταγωνιστικότητας και Επιστημονικός Συνεργάτης Δημοσίων Οικονομικών Δήμου Νέας Σμύρνης.
Έχει γεννηθεί το έτος 1986 και είναι παντρεμένος με τη Στέλλα Αρκούδα, εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλο και πρ. Αντιδήμαρχο Αργιθέας.
Έχει δομήσει μία αξιοσημείωτη αυτοδιοικητική εμπειρία μέσα από θέσεις ευθύνης, όπως: Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Τακτικό μέλος Δ.Σ. Οικονομικής Επιτροπής, Τακτικό Μέλος Δ.Σ.Μονομετοχικής Αναπτυξιακής Εταιρείας. Υπήρξε επίσης Τακτικό Μέλος Δ.Σ. τηςΕταιρείας Ασφαλιστικών – Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Αυτοδιοίκησης Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ (Δήμου Αθηναίων), ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Θήτευσε ως Ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και παραμένει Τακτικό Μέλος Δ.Σ. Συμμετέχει σε συλλογικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην ορεινή Αργιθέα και υπήρξε Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com