Ο νυν αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Το θέμα ξεκαθάρισε χθες καθώς η ανώτατη ηγεσία του κόμματος, βρέθηκε στο κατάμεστο από κόσμο ξενοδοχείο «Κιέριον» όπου και ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του Βασίλη Τσιάκου για το Δήμο Καρδίτσας όπως και την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Β. Τσιάκου έκανε αρχικά ο συμπολίτης βουλευτής και γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κων/νος Τσιάρας και ακολούθησαν ο Κώστας Αγοραστός, ο πρ. Δήμαρχος Λαρισαίων και μέλος της ομάδας τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Τζανακούλης ενώ έκλεισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος, όπως και οι προηγούμενοι ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Τσιάκου και μίλησε για την ενότητα του κόμματος.
Για μεγάλη τιμή στο πρόσωπο του μίλησε ο Β. Τσιάκος ο οποίος έκλεισε με σύντομο χαιρετισμό.

Παρακολουθήστε στο βίντεο τις τοποθετήσεις Αυγενάκη και Τσιάκου κλικ εδώ

Περισσότερες φωτογραφίες κλικ εδώ

Περισσότερες φωτογραφίες κλικ εδώ

Περισσότερες φωτογραφίες κλικ εδώ

Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση κλικ εδώ

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com