Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της δημοτικής παράταξης «ΑΡΓΙΘΕΑ Νέα Εποχή». Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Ανθηρό την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 για να συμμετάσχει δυναμικά στο νέο ελπιδοφόρο εγχείρημα.
Νέοι άνθρωποι, έμπειρα στελέχη, διατελέσαντες αιρετοί και ενεργοί υποστηριχτές, με δυνατό παλμό και αδιαμφισβήτητη μαζικότητα, έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας δημοτικής κίνησης.

Κατά την όμορφη αυτή εκδήλωση, παρουσιάστηκε η Ιδρυτική Διακήρυξη του συνδυασμού και τέθηκαν οι βασικοί πυλώνες στοχοθεσίας.
Η κα. Ερμιόνη Βασιλού, καταξιωμένη και υπερδραστήρια Αργιθεάτισσα, Πρόεδρος του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας και πρ. Αντινομάρχης Καρδίτσας, τίμησε με την τοποθέτησή της την εκδήλωση, προλογίζοντας τον υπ. Δήμαρχο.
Ο επικεφαλής της δημοτικής πρωτοβουλίας Ανδρέας Στεργίου κατά την ομιλία του έδωσε ουσιαστικές απαντήσεις σε μια σειρά καίριων ζητημάτων και ανέλυσε το πλαίσιο, με βάση το οποίο θα πορευτεί η δημοτική παράταξη το επόμενο διάστημα.
Προβλήθηκε το σήμα καθώς και οι συμβολισμοί του. Μάλιστα, διανεμήθηκε στους παρευρισκόμενους σχετικό ενημερωτικό υλικό.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο έξω από το Δημαρχείο, καθώς, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου, δεν εκτελέστηκε η απόφαση του Δ.Σ. Αργιθέας για παραχώρηση του χώρου της αίθουσας των συνεδριάσεων.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συμπατριωτών μας, που παρέμειναν και στήριξαν στην πράξη την εκδήλωση, αντιδρώντας δυναμικά μ' αυτό τον τρόπο στις ιδιοκτησιακές λογικές, που σε καμία των περιπτώσεων δεν συνάδουν με τις αξίες της Αργιθέας.
Θα θέλαμε ολόψυχα και ειλικρινά να ευχαριστήσουμε τις φίλες και τους φίλους κάθε ηλικίας από όλα τα χωριά της Αργιθέας και απ' όλες τις εστίες διαμονής Αργιθεατών, που στην καρδιά του φθινοπώρου αψήφησαν το κρύο και δήλωσαν βροντερά «παρών» στη «Νέα Εποχή».
Όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε ουσιαστικά θετικά αποτελέσματα για την περιοχή μας, η οποία δικαιούται τα καλύτερα!
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η συνέχεια προβλέπεται εντυπωσιακή!
Καλό μας αγώνα!

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com