Τι είπε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2

Κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλήτρια την Ε. Αχτσιόγλου

Επίθεση στον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Βασίλη Φωτόπουλο για τις απαξιωτικές,όπως τις χαρακτήρισε, αναφορές που έκανε για τους πρόσφυγες, εξαπέλυσε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Αντωνίου.
Ειδικότερα ο κ. Αντωνίου στο πλαίσιο συνέντευξης του στο Ράδιο Παλμός 104.2 και στο Γιώργο Μπανάτσα υπογράμμισε ότι η πρόσφατη ομιλία του κ. Φωτόπουλου σε κομματική εκδήλωση, στρεφόταν κατά των προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή μας.

Είναι διωγμένοι από τον πόλεμο άνθρωποι και ως ανθρώπους πρώτα από όλα οφείλουμε να τους αντιμετωπίζουμε. Δεν τους ταιριάζουν απαξιωτικές αναφορές από ένα στέλεχος ενός δημοκρατικού κόμματος που θέλω να πιστεύω ότι και ο ίδιος είναι δημοκράτης, ωστόσο είναι λανθασμένες αυτές οι αναφορές είπε ο κ. Αντωνίου. Το λέω γενικότερα,συνέχισε ο κ. Αντωνίου,αυτού του είδους οι αντιλήψεις πολλές φορές οδηγούν σε ξενοφοβία και στην άνοδο της Ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη. Ωστόσο ο κ. Αντωνίου παραδέχθηκε ότι το μεταναστευτικό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που σε ακριτικές περιοχές είναι σε κάποιες περιπτώσεις πηγή προβλημάτων. Ωστόσο επικαλέστηκε τα ανθρωπιστικά αισθήματα που όλοι οι Έλληνες έχουν δείξει και υπογράμμισε ότι μέχρι σήμερα η χώρα κατάφερε,έστω και με προβλήματα, να διαχειριστεί τουλάχιστον 1,5 εκ. πρόσφυγες. Ο κ. Αντωνίου στη συνέχεια είπε ότι η εκδήλωση της Ν.Δ. την Κυριακή στο Παυσίλυπο δεν ήταν και ιδιαίτερα επιτυχημένη από πλευράς συμμετοχής και εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι στην εκδήλωση που θα γίνει την 1ηΝοέμβρη με καλεσμένη ομιλήτρια την υπουργό εργασίας κ Ε. Αχτσιόγλου η συμμετοχή αναμένεται μεγαλύτερη.
Ο δημοσιογράφος έθεσε υπ όψη του κ. Αντωνίου προβλήματα που αντιμετωπίζουν συμπολίτες οι οποίοι ενώ εδώ και χρόνια (τουλάχιστον 2) έχουν υποβάλλει τα χαρτιά τους για σύνταξη δεν έχουν εισπράξει ούτε Ευρώ και αναρωτιόνται πως θα ζήσουν. Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε το πρόβλημα και ξεκαθάρισε ότι είναι στόχος της κυβέρνησης μια κατάσταση η οποία προϋπήρχε στο συνταξιοδοτικό καθεστώς, να αλλάξει προς το καλύτερο. Τέλος ο κ. Αντωνίου υπογράμμισε ότι η συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα στέφθηκε με επιτυχία.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com