Τι είπε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Καρδίτσας τη Ν.Δ.

Του Γ. Μπανάτσα

«Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ για δικούς του λόγους διαστρέφει τα λεγόμενα μου και παραποιεί την αλήθεια». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Β. Φωτόπουλος μιλώντας στο ράδιο παλμός και απαντώντας στα όσα επικριτικά είχε δηλώσει εναντίον του μιλώντας επίσης στο ίδιο ραδιόφωνο ο κ Η. Αντωνίου.

Ο κ. Φωτόπουλος είπε ότι η ομιλία του δεν είχε κανένα επικριτικό σχόλιο για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Αντίθετα οι επικρίσεις αφορούσαν τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Μάρδα που παλαιότερα είχε δηλώσει ότι οι πρόσφυγες μπορούν να επενδύσουν στην Ελλάδα. «Το σκωπτικό μου σχόλιο αφορούσε τα λεγόμενα του κ. Μάρδα και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σοβαρή πολιτική γύρω από τις επενδύσεις καθώς εμφανίζεται να περιμένει από τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους που φτάνουν στη χώρα μας να επενδύσουν» τόνισε ο κ. Φωτόπουλος. Ωστόσο πρόσθεσε πως δεν κρατάει κακία στον κ. Αντωνίου καθώς όπως είπε «αφού είναι ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λέει ότι θέλει».
Στη συνέχεια ο κ. Φωτόπουλος απάντησε στο συντονιστή και για το γεγονός ότι χαρακτήρισε υποτονική αν όχι αποτυχημένη την εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ με ομιλητή τον κ. Σταικούρα. «Γεμίσαμε όλες τις καρέκλες του αναψυκτηρίου που σημαίνει πάνω από 250 άτομα και είχαμε και τουλάχιστον 100 όρθιους. Αν αυτό θεωρείται αποτυχία τι να πω» αναρωτήθηκε ο κ. Φωτόπουλος.
Να υπενθυμίσουμε ότι την Τρίτη μιλώντας στο Ράδιο Παλμός ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Η. Αντωνίου είχε επικρίνει τον κ. Φωτόπουλο για απαξιωτικές αναφορές εναντίον των προσφύγων που διαμένουν στην Καρδίτσα. Επίσης είχε χαρακτηρίσει αποτυχημένη την εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ στο Παυσίλυπο.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com