Τι είπε ο Δήμαρχος Καρδίτσας μιλώντας στο ράδιο Παλμός 104.2

Του Γιώργου Μπανάτσα


«Αφιέρωσα πολύ χρόνο για το θέμα των πανεπιστημιακών σχολών, πιθανά 10 φορές πάνω από το χρόνο που αφιέρωσε οποιοσδήποτε άλλος αυτοδιοικητικός. Το αποτέλεσμα όπως διαμορφώθηκε προχθές έχει και θετικά αλλά και αρνητικά». Αυτό δήλωσε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γ. Μπανάτσα ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκος σχετικά με το θέμα των πανεπιστημιακών σχολών.

Ο κ. Αλεξάκος τόνισε ότι στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο του υπουργού διαφάνηκε πως σε ότι αφορά το τμήμα Διαιτολογίας θα μεταφερθεί στα Τρίκαλα ενώ θα παραμείνει στην Καρδίτσα και θα συγχωνευτεί με το Τμήμα Τροφίμων το κομμάτι της Διατροφής. Η μεταφορά της Διατολογίας αποτελεί αρνητική εξέλιξη υπογράμμισε ο κ. Αλεξάκος. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα που αποφασίστηκαν υπογράμμισε ότι ιδρύεται τελικά σχολή στην Καρδίτσα η οποία όμως θα περιλαμβάνει ένα τμήμα αυτό της Δασολογίας το οποίο είναι μετεξέλιξη των σημερινών τμημάτων Δασοπονίας και Ξύλου και Επίπλου ενώ έρχεται το τμήμα Δημόσιας Υγείας. Ο κ. Αλεξάκος τέλος υπογράμμισε ότι ο διάλογος συνεχίζεται με στόχο να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα για την Καρδίτσα.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com