Τι είπε η τ. βουλευτής μιλώντας στο Ράδιο Παλμός σχετικά με τις υποψηφιότητες για το Δήμο Καρδίτσας

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Όπως έκανα πάντα έτσι και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα ταυτιστώ με την επίσημη γραμμή του κόμματος». Αυτό απάντησε η τ. βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα μιλώντας στο Ράδιο παλμός και στο Γιώργο Μπανάτσακαι απαντώντας στην ερώτηση πώς σχολιάζει τις τρείς υποψηφιότητες που υπάρχουν για το Δήμο Καρδίτσας από το χώρο της Ν.Δ.

Η κ. Σκόνδρα είπε ότι ήρθαν στην Καρδίτσα κορυφαία στελέχη του κόμματος όπως ο κ. Αυγενάκης, ο κ. Τσιάρας κ.α. και σε ανοικτή εκδήλωση ανακοίνωσαν τη στήριξη για το Δήμο Καρδίτσας στο πρόσωπο του κ. Τσιάκου. «Προσωπικά - δήλωσε απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου - πάντα στήριξα τις κομματικές επιλογές, όπως θα πρέπει να κάνει και κάθε στέλεχος του κόμματος που διατέλεσε ή διατελεί σε θέσεις ευθύνης και αυτό θα κάνω και σε αυτή την περίπτωση» κατέληξε η κ. Σκόνδρα κλείνοντας το θέμα: υποψήφιοι για το Δήμο Καρδίτσας.

Για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση
Η κ. Σκόνδρα άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ λέγοντας ότι είναι μια κυβέρνηση η οποία καταρρέει. «Είναι πρωτοφανές αυτό που βιώνουμε, ο κ. Τσίπρας να αποπέμπει έναν κορυφαίο υπουργό και μάλιστα δημιουργό της συμφωνίας των Πρεσπών και να κρατάει τον υπουργό ο οποίος διαφωνεί με την συμφωνία, την οποία ωστόσο στηρίζει με τα βαΐων και κλάδων ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αυτά δεν συμβαίνουν σε σοβαρές κυβερνήσεις. Εξάλλου για αυτό η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο» κατέληξε η τ. βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η κ. Σκόνδρα ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο και για την έξοδο από το μνημόνιο όπως και για τις παροχές που ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση προς τους πολίτες. Σε ότι αφορά το μνημόνιο η κ. Σκόνδρα υποστήριξε ότι εκείνο που τελείωσε είναι η συμφωνία για το 3ο και το 4ο μνημόνιο και όχι οι μνημονιακές δεσμεύσεις οι οποίες είναι και θα είναι παρούσες για πολλά χρόνια. Ακόμη πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ανέκοψε την πραγματική έξοδο από τα μνημόνια που είχε δρομολογήσει η Ν.Δ. και η τότε κυβέρνηση Σαμαρά και στη συνέχεια φόρτωσε στις πλάτες του ελληνικού λαού χρέη πολλών δισεκατομμυρίωνκαθώς και το 3ο και 4ο αχρείαστο μνημόνιο.
Τέλος υποστήριξε πως η συνταγή για τη σωτηρία της χώρας είναι αυτή που προτείνει η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας, με μείωση των φόρων κ.α. και όχι με επιδοματική πολιτική και μοίρασμα της φτώχιας όπως κάνει η σημερινή κυβέρνηση. Για το λόγο αυτό, κατέληξε η τ. βουλευτής, η Ν.Δ. ζητά άμεσα εκλογές ώστε να φύγει μια επικίνδυνη για τη χώρα κυβέρνηση.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com