Τι είπε το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2

Τι απάντησε στην ερώτηση αν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Του Γιώργου Μπανάτσα

Χωρίς νεανική επιχειρηματικότητα η χώρα δεν μπορεί να έχει μέλλον. Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γ. Μπανάτσα, ο υπεύθυνος του τομέα Νεανικής Επιχειρηματικότητας της ΟΝΝΕΔ κ. Φώτης Βρέκος. Ο κ. Βρέκος, ο οποίος είναι καρδιτσιώτης, πρόσθεσε πως δυστυχώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την φυγή νέων ανθρώπων στο εξωτερικό για την αναζήτηση εργασίας και καλύτερων συνθηκών ζωής.

Ωστόσο είπε πως η πολιτεία είναι αρμόδια να διαμορφώσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο οι νέοιάνθρωποι στην πατρίδα μας θα μπορούν να δημιουργήσουν, να συμμετάσχουν στο επιχειρείν και φυσικά στην αναπτυξιακή διαδικασία της χώρας. «Εμείς στην ΟΝΝΕΔ, τόνισε, έχουμε απόψεις και προτάσεις για όλα αυτά. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως θέλουμε την νεανική επιχειρηματικότητα να ανήκει σε ένα πολιτικό ή κομματικό φορέα. Πιστεύουμε απλά ότι θα πρέπει να συμβάλουμε στην κατεύθυνση δημιουργίας των προϋποθέσεων ώστε οι νέοι άνθρωποι να μπορούν να δημιουργούν με αξιοπρέπεια στον τόπο τους». Ακόμη ο κ. Βρέκος τόνισε πως δεν μπορεί να πιστεύουμε ότι ως χώρα μπορεί να έχουμε τύχη αν δεν στραφούμε στην παραγωγή, η οποία μπορεί να προέλθει σε σημαντικό βαθμό από το επιχειρείν. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι το προσεχές Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα γίνει μια σχετική εκδήλωση από την ΟΝΝΕΔ και τη Ν.Δ. στο χώρο του Παυσιλύπουόπου εκεί θα αναλυθούν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα των νέων ανθρώπων. Τέλος ο κ. Βρέκος ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, με δεδομένο ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει πει πως θα συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια στελέχη της πολιτικής νεολαίας. Ο κ. Βρέκος περιορίστηκε να πει πως ίδιος είναι νέος άνθρωπος που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ν.Δ. και τον ενδιαφέρουν τα κοινά. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η συγκρότηση των ψηφοδελτίων είναι αρμοδιότητα του προέδρου ο οποίος και αποφασίζει σχετικά.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com