Στην Καρδίτσα βρίσκεται από σήμερα η βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη επικεφαλής καμπάνιας για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

Η κ. Ράπτη μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη κ Β. Τσιάκο, το δήμαρχο κ. Φ. Αλεξάκο, και άλλους τοπικούς παράγοντες παραχώρησε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της πέμπτης.

Στη διάρκεια της μίλησε για την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα γίνει στις 6μμ την Παρασκευή στο χώρο του Παυσιλύπου με ομιλήτρια την ίδια και θέμα την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών.

Όπως είπε έχει αναλάβει την καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης «Ένα στα Πέντε» και με ομιλίες καθώς και άλλες παρεμβάσεις, προσπαθεί να ενημερώσει για την σεξουαλική κακοποίηση η οποία είναι αρκετά συχνό φαινόμενο καθώς αφορά περίπου ένα στα πέντε παιδιά.

Εξάλλου η κ. Ράπτη μίλησε για τοnκανόνα του εσώρουχου. Συγχρόνως εξήγησε ότι σε πολλές περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης οι δράστες κινούνται στο οικείο περιβάλλον του παιδιού.

Τη στήριξη τους στην προσπάθεια που κάνει η κ. Ράπτη δήλωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, ο εκπρόσωπος της εκκλησίας, οι δ/ντες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο εκπρόσωπος της Ενωσης συλλόγων Γονέων κ.α.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί

video 1 εδώ
video 2 εδώ

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com