Άλλο ένα βίαιο περιστατικό ενάντια σε γιατρό του ΕΣΥ καταγράφηκε χθες στην περιοχή μας. Ειδικότερα στο Κ.Υ. Σοφάδων ένας νεαρός Ρομά που μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο χέρι, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αγροτική γιατρό και για άγνωστους λόγους της επιτέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες τη χτύπησε στα πλευρά ενώ επιχείρησε να τη χτυπήσει και στο κεφάλι.
Ταυτόχρονα μέσα στο ιατρείο η κατάσταση ξέφυγε από τον κάθε έλεγχο αφού κάποιοι που βρισκόταν ενώπιον του περιστατικού προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Ωστόσο οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικράτησε.

Τελικά το περιστατικό έληξε όταν με ασθενοφόρο ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας για τα περαιτέρω. Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Καρδίτσας κ. Αθανασίου καταδικάζει με δήλωση του το περιστατικό και καλεί τις αρχές να πάρουν μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο.
Όλη η δήλωση του κ. Αθανασίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο ΦΒ είναι η παρακάτω:
Με αφορμή για ακόμη μια φορά την βία απόΡομα ενάντια σε συνάδελφο ιατρό στο Κ.Υ Σοφάδωνκατά τη διάρκεια εφημερίας ,καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε κατηγορηματικά την ενέργεια και καλούμε τις τοπικές αρχές να πάρουν δραστικά μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων δυσάρεστων καταστάσεων.Οσο οι επιθέσεις αυτές μένουν αναπάντητες απο τα επίσημα όργανα του Κράτους ,όσο οι απανταχού ,,νταήδες,, χαϊδεύονται από απλές συστάσεις, τόσο το λειτούργημα του νοσοκομειακού γιατρού θα γίνεταιπολύ επικίνδυνο. Απαιτούμεαπο την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη να αναλάβουν τις ευθύνες τους.Απο την 5η ΥΠΕ να διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια για να υπάρχει επαρκής φύλαξη στα Κέντρα Υγείας του Νόμου Καρδίτσας.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com