Χιλιάδες Καρδιτσιώτες συμμετείχαν στη εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικο δένδρου και το άνοιγμα της πύλης του θεματικού πάρκου
Με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο και παρουσία χιλιάδων Καρδιτσιωτών κάθε ηλικίας που κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/12 η πρεμιέρα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία και την εντυπωσιακή τελετή έναρξης της “Παυσιλυπούπολης”, του θεματικού πάρκου που για 4η χρονιά διοργανώνει ο Δήμος.

 

Στην κεντρική πλατεία, είχε συγκεντρωθεί απο νωρίς πληθος κόσμου γύρω από το δένδρο και την εξεδρα, όπου κατέληξε η πομπή που σχηματίστηκε στην Δημοτική Αγορά, με τον “Αγιο Βασίλη”, τη Φιλαρμονική του Δήμου, τις “Νεράιδες” και τα “Ξωτικά” από το Δημουργικό Εργαστήρι του Θεάτρου “Όψεις”που παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μουσικό-θεατρικό δρώμενο με βάση το φετινό θέμα της “Παυσιλυπούπολης” που είναι:“Το Μαγεμένο Δάσος και οι Νεράϊδες των Ευχών”.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καρδίτσας εξέφρασε τη χαρά του που η προσπάθεια που ξεκίνησε η Δημοτική Αρχή πριν από 4 χρόνια για την δημιουργία ενός θεματικού πάρκου στην πόλη αγκαλιάστηκε από τους Καρδιτσιώτες, μικρούς και μεγάλους αποδίδοντας την επιτυχία του εγχειρήματος στο μεράκι και την αγάπη, με την οποία εργάζονται επί μήνες για την οργάνωση και το στήσιμό του εθελοντές, αιρετοί και εργαζόμενοι του Δήμου.
Ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου και εν συνεχεία σχηματίστηκε πομπή μέχρι την πύλη της Παυσιλυπούπολης, όπου με μια εξίσου όμορφη τελετή με έντονο το στοιχείο του παραμυθιού που συνδυάστηκε με τη ρίψη πυροτεχνημάτων ο Δήμαρχος έκοψε συμβολικά την κορδέλα και μικροί και μεγάλοι μπήκαν στον εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο με τα θεματικά σπιτάκια και τους ήρωες των παραμυθιών που για ένα μήνα θα είναι πόλος έλξης προσφέροντας στιγμές χαράς και δημιουργίας σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα του επόμενου διημέρο έχει ως εξής:

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου
Παιχνιδόσπιτο
09:00 – 13:00 & 17:00 – 21:00 «Μια διαφορετική μορφή επικοινωνίας» Ραδιολέσχη Καρδίτσας
Δεντρόσπιτο
09:00 – 13:00 «Μικροί κηπουροί σε δράση» Τμήμα Πρασίνου Δήμου Καρδίτσας
17:00 – 21:00 «Δώρο σ’ ένα φιλαράκι που δεν γνώρισα»
Κοινωνική Αλληλεγγύη Πρόνοιας & Εθελοντισμού Δήμου Καρδίτσας
Αναψυκτήριο Παυσιλύπου
17:00 Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου και 13ου
Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας. Μαζί τους η Λίνα Καραμελίνα.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου
Παιχνιδόσπιτο
09:00 – 13:00 & 17:00 – 21:00 «Μια διαφορετική μορφή επικοινωνίας» Ραδιολέσχη Καρδίτσας
Δεντρόσπιτο
09:00 – 13:00 «Μικροί κηπουροί σε δράση» Τμήμα Πρασίνου Δήμου Καρδίτσας
17:00 – 21:00 «Παίζω, δημιουργώ, κατασκευάζω» «SUPERO» θεραπεία λόγου - φωνής
Αναψυκτήριο Παυσιλύπου
17:00 - 18:30 Χριστουγεννιάτικα στολίδια με αλάτι και νερό θα φτιάξουν οι μικροί μας φίλοι με την Αλεξάνδρα Τέα
18:30- 20:30 Αναψυκτήριο Παυσιλύπου
Κατασκευή χριστουγεννιάτικων εικόνων από τα παιδιά
με τη Βάνα Κηρύκου-Μπακατσή
Μεγάλοι Χορηγοί: COSMOTE, ΤΕΡΝΑ, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας
Χορηγοί: ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Zenith, Καφαντάρης – Παπακώστας Α.Β.Ε.Ε., ΔΕΛΤΑ, Αστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Αφοί Γ.Παπανικολάου Ο.Ε., DAMAVAND, Domaine Monsieur Nicolas Καραμήτρος, Hondos Center, Green Cola, Τέχνης Χώρος Θέατρο “Όψεις”, Tottis, Jannis, Mikel, ΘΕΟΝΗ, Guardian Security, Γιαννακός Θ & Δ, Μέλι Attiki.
Υποστηρικτές: ΕΛΤΑ, Κασταλία, Charlot, Ζορμπάς, Κουρκούνας, Αύρα Hotel, Αρωματίζω, Θεσσαλία Times, Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, Ξενοδοχείο ΑΣΤΡΟΝ, THESSALIKON GRAND, ARNI HOTEL DOMOTEL, Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Πεζοδρόμιο Free Press, Γαλαγάλας Έπιπλα, Super Market Μιχαήλ, Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Μουχτής, Ζιάκανος Αποστ. Υγραέριο, Garden Αραμπατζής Δημήτρης, North Bridge- Κατασκευή Ιστοσελίδων, Γερμανός (Χρ. Γωγούλης) U-SHOP Computer Παπαβασιλείου, Κέντρο Ειδικής Αγωγής “Πυξίδα”, “Παιδικός Κήπος” Μαρρά
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Βόλος, ΕΡΤ Λάρισας, ΔΕΛΤΑ

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com