Νεαρός βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή του Μύλου Κωλέτσου (δίπλα στο πρώην 1ο λύκειο). Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε από παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή τα οποία και ενημέρωσαν την αστυνομία. Στο τόπο του συμβάντος έσπευσε αστυνομική δύναμη αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεαρό στο νοσοκομείο της Καρδίτσας όπου όμως απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα αίτια του θανάτου του νεαρού διερευνώνται ωστόσο δίπλα στη σορό του βρέθηκαν αντικείμενα που δείχνουν πως πιθανά να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com