Ένοπλη ληστεία χθες βράδυ σε μίνι μάρκετ στην πόλη της Καρδίτσας. Το περιστατικό συνέβη σε μίνι μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο οικοδομής επί της Τζελλα και Φεραίου (κοντά στο ξενοδοχείο Κιέριον). Ο δράστης αφού φόρεσε την κουκούλα λίγο πριν μπει στο κατάστημα όπου βρισκόταν η ιδιοκτήτρια και μια ακόμη φίλη της, ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο.

Ταυτόχρονα από το μπουφάν του έβγαλε πιστόλι το οποίο και κρατούσε στο χέρι καθ όλη τη διάρκεια του περιστατικού. Η ιδιοκτήτρια του έδωσε τα χρήματα (περίπου 150 ευρώ) ο δράστης τα πήρε και εξαφανίστηκε. Το όλο περιστατικό δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό όπως φαίνεται και στο κλειστό κύκλωμα του καταστήματος που κατάγραψε το όλο συμβάν.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com