Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην πόλη του Μουζακίου (στο ξενοδοχείο Μουζάκι Παλλάς) η ημερίδα με θέμα "Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ορεινότητα Προκλήσεις και Προοπτικές". Την ημερίδα διοργάνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου επικεφαλής του συνδυασμού "Νεα Εποχή" ενώ ομιλητές ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο καθηγητής Γεωλογίας κ. Ευθ. Λέκκας, ο Καθηγητής Αρχιτεκτονικής κ. Αρ. Σαπουνάκης, ο Δρ. Μιχ. Χρηστάκης Πρόεδρος της Ένωσης Γ.Γραμματέων "Κλεισθένης" και ο κ. Κώστας Αγόρης επικεφαλής του Γραφείου τύπου στο υπουργείο ψηφιακής πολιτικής.

Εισαγωγικά χαιρέτησαν οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ κκ. Κατσιαβριά και Βράντζα οπως και η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεατών κ. Μαυραντζά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις τρεις περίπου ώρες που κράτησε η ημερίδα η αίθουσα έμεινε ασφυκτικά γεμάτη ενώ οι εισηγήσεις των ομιλητών παρουσίαζαν τεράστιο ενδιαφέρον.
Την ημερίδα συντόνιζε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπανάτσας.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com