Παρά την έντονη χιονόπτωση που σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες σε όλα τα ορεινά της Καρδιτσας οι βασικοί οδικοί αξονες παρέμειναν ανοικτοί. Ειδικότερα στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, όπου είναι συγκεντρωμένοι οι περισσότεροι επισκέπτες, παρα το γεγονός οτι το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα 30 εκατοστά ο συνεχείς αποχιονισμός και η ρίψη αλατιού κράτησε τους δρόμους ανοικτούς.

Τα μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας επιχειρούν στο ορεινό και ημιορεινό οδικό δίκτυο κάτω απο αντίξοες συνθήκες. Ωστόσο οι αρμόδιες υπηρεσίας καλούν τους οδηγούς που κινούνται στα ορεινά και ημιορεινά να παίρνουν μέτρα αυτοπροστασίας, να οδηγούν προσεκτικά και να έχουν πάντοτε στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου τους αντιολισθητικές αλυσίδες.Εξάλλου συμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, από την Πέμπτη 03/01/2019 θα μας επηρεάσει νέο κύμα κακοκαιρίας, η ΣΟΦΙΑ, με κύρια χαρακτηριστικά το ΔΡΙΜΥ ΨΥΧΟΣ και τις τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές-παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς πολικές αέριες μάζες θα σαρώσουν τη χώρα από βορρά προς νότο.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com