Απορριπτική είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η αίτηση αναστολής της επένδυσης εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη Νότια Πίνδο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η απόφαση του ΣτΕ, η οποία εξεδόθη σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, αναφέρει ότι η επένδυση της Εταιρίας «Πουνέντης» πληροί τους περιβαλλοντικούς όρους και κατ ουσία δεν συντρέχει λόγος για αναστολή της επένδυσης.

Υπενθυμίζουμε πως στο ΣτΕ είχαν προσφύγει περιβαλλοντικές οργανώσεις της Καρδίτσας και της Ευρυτανίας υποστηρίζοντας ότι οι μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων δεν πληρούσαν τους όρους της μελέτης και κατά συνέπεια ζητούσαν να μην προχωρήσει το έργο. Το ΣτΕ αποδέχθηκε πως δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα με τις μελέτες και για το λόγο αυτό απέρριψε το αίτημα των περιβαλλοντικών οργανώσεων.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com