Συνέχεια στην κόντρα του με τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Σκάρλο έδωσε το πρωί της Παρασκευής μέσα από το Ράδιο Παλμός 104.2 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο και εκ νέου υποψήφιος κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι στην ουσία δεν επιδέχονται σχολιασμό τα περί συναλλαγών που υπαινίχθηκε ο Δήμαρχος.

 

Ακόμη τόνισε πως ο ίδιος κατέθεσε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό και μάλιστα έστειλε στο δημοσιογράφο τα σχετικά αποσπάσματα από τα πρακτικά ενώ είπε ότι ο κ. Σκάρλος ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι πρόταξε τα στήθη του για τα βγάλει το κάρο από τη λάσπη στην περίπτωση των λουτρών Σμοκόβου. «Ξέρετε ότι παρά το γεγονός ότι ανέλαβε την προεδρία των Λουτρών στην ουσία δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη καθώς ο πρώην πρόεδρος κ. Δασκαλάς που παραιτήθηκε, εμφανίζεται ακόμη ως εκπρόσωπος σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος. Για να δούμε αν ο Δήμαρχος θα σηκώσει το γάντι;

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com