Για την υποψηφιότητα Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ρωτήθηκε από τον «Πρωινό Τύπο»στην εκδήλωση στο Παυσίλυπο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Γεννηματά. Η ερώτηση σχετιζόταν με τις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο κ. Τσιλιμίγκας τελικά θα αποσυρθεί από την κούρσα της Περιφέρειας.

Η κ. Γεννηματά επί της ουσίας διέψευσε τις σχετικές φήμες λέγοντάς μας πως με τις αυτοδιοικητικές εκλογές όλα πάνε καλά και με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει. Αφού το λέει η πρόεδρος εμείς δεν μπορούμε παρά να… σιωπήσουμε
Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com