Κάθε μέρα πολλοί συνάνθρωποι μας ζουν με χρόνιο πόνο που τους επηρεάζει στον ύπνο, στις καθημερινές τους δραστηριότητες, στην διάθεση, στις σχέσεις τους και τους εμποδίζει να χαίρονται τη ζωή. Αν ο πόνος είναι μέρος της ζωής σας, τότε ίσως ένα Ιατρείο Πόνου να σας βοηθήσει.
Εφαρμόζονται επεμβατικές και μη τεχνικές που συμβάλλουν στην βελτίωση αυτού του συνδρόμου.


Αντιμετωπίζονται τα εξής:
Αυχεναλγία-Οσφυαλγία-Ισχιαλγία
Οστεοαρθρίτιδα
Διαβητική νευροπάθεια
Έρπης ζωστήρ
Νευραλγία τριδύμου
Κεφαλαλγία
Νευροπαθητικός πόνος
Πόνος μετά από χειρουργείο
Καρκινικός πόνος
Άλλες επώδυνες καταστάσεις

Το νοσοκομείο της Καρδίτσας είναι από τα πρώτα νοσοκομεία που ίδρυσαν Ιατρείο Πόνου, με την πρωτοβουλία των πρωτοπόρων αναισθησιολόγων του νομού μας της κας Τσιρογιάννη και της κας Τσεμαλίδου.
Λειτουργεί κάθε Τετάρτη και για οποιοδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.2441351554

Η προσπάθεια
Ν.ΛΥΓΕΡΟΣ
Κάθε βήμα κι ένας πονος, κάθε μνήμη και μια πληγή, όμως το έργο συνεχίζεται, διότι η ανάγκη της δημιουργίας είναι πιο ισχυρή από τη βαρβαρότητα της λήθης.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com