“Τα προβλήματα του Δήμου και των Δημοτών Πότε θα ακουστούν ;”

Αγαπητοί Πολίτες
Ενώ από τις γιορτές και μέχρι σήμερα ακούμε για υποψηφιότητες και υποψήφιους Δημάρχους στο Δήμο Μουζακίου, εν τούτοις μέχρι τώρα δεν ακούσαμε προγραμματικές εξαγγελίες με προτάσεις για αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και των Συνδημοτών μας .

 

Επειδή κατά γενική ομολογία ελεύθερος, υπεύθυνος και ενεργός Πολίτης είναι οσωστά ενημερωμένος Πολίτης και επειδή από καιρό εμείς καταθέσαμε δημόσια τις θέσεις και τις προτάσεις μας, εγκαινιάζουμε από σήμερα τον δημόσιο δημοκρατικόδιάλογο και καλούμε όλους τους συνδυασμούς να συνεισφέρουν θετικά καταθέτοντας απόψεις, θέσεις , αρχές, πρόγραμμακαι τυχόν ενέργειές τους .
Ως πρώτη ενότητα ας μας επιτραπεί να κυριαρχήσει το περιβάλλον και η προστασία του Ποταμού Παμίσου.
Ενημερώνουμε ότι η ρύπανση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τα λύματα, τα απορρίμματα, τα απόβλητα, το υπεροξικό οξύ και τα αμιαντούχα υλικά .
Κατά την άποψή μας προκύπτουν ευθύνες , οι οποίες όμως όλως παραδόξως και εν γνώσει τους δεν αναδείχθηκαν τέσσερα χρόνια από την Μείζονα μειοψηφία στο Δήμο Μουζακίου,η οποία προεκλογικά ανακάλυψε τόνους σκουπιδιών στον Πάμισο.
Τώρα λοιπόν θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας και με μεγάλη χαρά θα ακούσουμε τις τυχόν ενέργειες που έχει κάνει για την προστασία του ΠοταμούΠαμίσου τα τελευταία τέσσερα χρόνια η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Μουζακίου και «ο εκπρόσωπος τουκινήματος Μουζάκιπράσινος Δήμος..».
Εμείς και σε ότι μας αφορά, Δηλώνουμε ότι δεν το θυμηθήκαμε τώρα το Ποτάμι, εκεί είμαστε σε καθημερινή βάση προσπαθώντας να αποκρούσουμε αυτά που προσβάλλουν τον πολιτισμό μας και να αποτρέψουμε τη λεηλασία, αναδεικνύοντας το πρόβλημα της ρύπανσης και της μόλυνσης , καταθέτοντας διαχρονικά τεκμηριωμένες προτάσεις για την οικολογική ποιότητα του Ποταμού.
Καλούμε καλόπισταόλους όσους έχουν τη φιλοδοξία να ασχοληθούν με το Δήμο Μουζακίου,να πάρουν θέση για τη ρύπανση στον Πάμισο Ποταμό, να μας πούνε αν γνωρίζουν τι και ποιος φταίει, να καταθέσουν δημόσια τις προτάσεις τους και να δεσμευτούν συγκεκριμένα ότι και μετά τις εκλογές θα είμαστε εδώ για να προστατέψουμε το Ποτάμι με ένα κοινό πλαίσιο αρχών και θέσεων για το περιβάλλον, το υδάτινο δυναμικό, τη δημόσια υγεία .-

Μουζάκι 21-2-2019
Το Γραφείο Τύπου
Του Συνδυασμού «ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com