Στην τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Μουζακίου του Δήμου Μουζακίου προχωρά με συνοπτικές διαδικασίες ο Δήμος . Το Γ.Π.Σ. εγκρίθηκε το 2012 και έκτοτε δημιουργήθηκαν πάρα πολλά προβλήματα σε εμπόρους , επαγγελματίες , αγρότες , κτηνοτρόφους κ.α. διότι απαγορεύει τη δόμηση στις εκτός σχεδίου περιοχές με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις και την αξία της γης.

Το 2012 χωρίς διαβούλευση ο Δήμος ενέκρινε τη μελέτη του Γ.Π.Σ. δίχως να ενημερώσει τους δημότες για το τι πρόκειται να συμβεί. Το 2019 λίγο πριν από τις εκλογές τροποποιεί το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο δίχως και πάλι να ρωτήσει τους Δημότες .
Ήδη η Επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου σε συνεδρίασή της πέρασε κατά πλειοψηφία την πρόταση τροποποίησης, αγνοώντας την άποψη των συμβούλων μας Χρήστου Γκαραβέλα και Αριστείδη Γκαγκά, που ζήτησαν την αναβολή προκειμένου να γίνει δημόσια διαβούλευση και συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ιδιώτες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής αντιδήμαρχο Γιώργο Παναγόπουλο κάτι τέτοιο θα επέφερε πολιτικό κόστος στη διοίκηση του Δήμου για τις προτάσεις που δεν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν. Μετά απ’ όλα αυτά θεωρούμε υποχρέωσή μας να δημοσιοποιήσουμε την εισήγηση για συμπλήρωση-διόρθωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου ζητώντας από την διοίκηση του Δήμου να αφουγκραστεί την κοινωνία πριν πάρει αποφάσεις που θα μας δεσμεύσουν για πάρα πολλά χρόνια.

Για την δημοτική παράταξη
Ενωτική Πρωτοβουλία
Η επικεφαλής
Παρασκευή Ντούρβα

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com