Τι υπογράμμισε η πρ. βουλευτής μιλώντας στο ράδιο Παλμός 104.2

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Η Νέα Δημοκρατία θα είναι η νικήτρια των προσεχών εκλογών όποτε αυτές γίνουν» τόνισε μιλώντας στο ράδιο Παλμός 104.2 η πρώην βουλευτής του κόμματος κ. Ασημίνα Σκόνδρα. Η κ. Σκόνδρα απέρριψε τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ν.Δ κατέστρεψε τη χώρα.
Όπως υπογράμμισε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έγιναν και κάποια λάθη από προηγούμενες κυβερνήσεις της Ν.Δ. ωστόσο η οικονομική κατάρρευση του 2009 οφείλονταν στην παγκόσμια οικονομική κρίση που έπληξε μικρές και αδύναμες οικονομίες όπως η ελληνική.

Εξάλλου σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου για τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος όπως οι διορισμοί ημετέρων, τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των προσώπων και η εκτεταμένη διαφθορά,η κ. Σκόνδρα είπε ότι η Ν.Δ δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Μάλιστα τόνισε ότι η Ν.Δ. ως κόμμα έχει ρυθμίσει τα δάνεια της και έχει νοικοκυρέψει τα οικονομικά της. Πάντως στη συνέχεια για αυτά τα φαινόμενα (διορισμοί, δάνεια, διαφθορά) έδειξε το ΠΑΣΟΚ το οποίο όπως είπε στην ουσία κυβερνούσε τη χώρα από το 1981 μέχρι το 2004 με ένα μικρό διάλλειμα τριών ετών που κυβέρνησε η Ν.Δ. με τον Κων/νο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και ο οποίος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του, όπως υποστήριξε η πρώην βουλευτής.
Στη συνέχεια η κ. Σκόνδρα επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως κατέστρεψε ότι είχε πετύχει η κυβέρνηση Σαμαρά και ανέκοψε την πορεία της χώρας για έξοδο από την κρίση. Τόνισε ότι το εξάμηνο Τσίπρα – Βαρουφάκη στοίχισε στη χώρα από 100 έως 200 δισεκατομμύρια ευρώ. Ακόμη κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως άλλα λέει και άλλα κάνει. Τέλος άσκησεκριτική στην πρακτική της κυβέρνησης η οποία για ψηφοθηρικούς και ιδεοληπτικούς λόγους μοιράζει ψίχουλα με τη μορφή επιδομάτων. «Εμείς, τόνισε η κ. Σκόνδρα,πιστεύουμε πραγματικά στην ανάπτυξη. Η ανάπτυξη θα φέρει μείωση της ανεργίας. Χρειαζόμαστε μια Ελλάδα που θα παράγει και όχι μια Ελλάδα που θα ζει από τα επιδόματα». Τέλος η κ. Σκόνδρα έκανε ιδιαίτερη μνεία στους φόρους λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκοψε συντάξεις και επέβαλε πολλούς νέους φόρους. Ειδικά για τους φόρους υπογράμμισε ότι είναι από τις προτεραιότητες της Ν.Δ. όταν έρθει στην εξουσία να τους μειώσει δραστικά, ώστε να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com