Τι είπε για την υποψηφιότητα Τσιάκου, πως σχολίασε τις υποψηφιότητες Παπαλού, Γκαβογιάννη – ποιοί θα πρέπει να μετρήσουν το μπόι τους;

Ο Γραμματέας της Ν.Δ. μίλησε στο Ράδιο Παλμός 104.2

Του Γιώργου Μπανάτσα

Ξεκάθαρος ήταν για μία ακόμη φορά ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπήςτης Ν.Δ κ. Λ. Αυγενάκης σχετικά με την επιλογή που έχει κάνει το κόμμα του για το Δήμο Καρδίτσας, μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 και στο Γιώργο Μπανάτσα.

 

«Η ΝΔ στην Καρδίτσα στηρίζει για το Δήμο τον Βασίλη Τσιάκο χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Πρόκειται για έναν εξαίρετο αυτοδιοικητικό και πετυχημένο αντιπεριφερειάρχη. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Τσιάκου όπως και των άλλων τριών εξαίρετων υποψηφίων δημάρχων που στηρίζουμε στη Θεσσαλία (Καραλαριώτου, Καπούλα, Παπαστεργίου) έγινε στην εκδήλωση του Βόλου, παρουσία του προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος είναι υπεράνω όλων μας. Τώρα μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που νομίζουν ότι είναι και υπεράνω του προέδρου. Ας μετρήσουν το μπόι τους και ας καταλάβουν πόσο πρέπει να περιορίζεται το «εγώ» μπροστά στο «εμείς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης. Επίσης ο Γραμματέας πρόσθεσε ότι τα μισόλογα, τα παραπολιτικά σχόλια και οι μεμψιμοιρίες δεν έχουν καμία σχέση με τη Ν.Δ. και με τα στελέχη της. «Καθαρές κουβέντες, καθαρός λόγος και προχωράμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η νίκη στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης. Στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης ρωτήθηκε και για τις άλλες δύο υποψηφιότητες για το Δήμο Καρδίτσας που προέρχονται από τη ΝΔ. Ειδικότερα ρωτήθηκε αν η Ν.Δ. προβληματίζεται και σκοπεύει να κάνει κάτι για αυτό. «Επαναλαμβάνω για μια πολλοστή φορά: Η Ν.Δ. τόσο σε επίπεδο προέδρου, που είναι κυρίαρχος όλων, όσο και σε επίπεδο οργάνων που λειτούργησαν όλο αυτό το διάστημα έχει επιλέξει τέσσερα άξια στελέχη στη Θεσσαλία - να μην επαναλαμβάνω τα ονόματα - που θα στηρίξει στους Δήμους των πρωτευουσών των νομών. Τώρα κάποια μικροστελέχη ή μεσαία στελέχη που ακολουθούν προσωπικές στρατηγικές δεν χωράνε, όταν έχουν λειτουργήσει τα όργανα και έχουν παρθεί αποφάσεις. Από εκεί και πέρα θα τονίσω επίσης για πολλοστή φορά ότι ο καθένας ως φυσικό πρόσωπο μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί. Αλλά ως οργανωμένο κόμμα, ως δομή, ως ιεραρχία έχουν τα πράγματα ξεκαθαριστεί ενώπιον του προέδρου μας. Άραή προχωράμε όλοι μαζί ή ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του. Στη δεύτερη περίπτωση και κάποιοι άλλοι θα πάρουν άλλες αποφάσεις, για να υπάρξει η αναγκαία πειθαρχία ωστε να λειτουργήσουν τα όργανα όπως πρέπει σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε γωνιά της χώρας. Το τελευταίο δεν είναι απειλή, είναι το αυτονόητο για να λειτουργήσει το κόμμα. Για εμάς η μεγάλη εικόνα έχει σημασία. Μας ενδιαφέρει το μεγάλο και όχι το μικρό. Το δάσος και όχι το δέντρο. Αυτή είναι η στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη και βέβαια όλων εμάς των άμεσων συνεργατών του που μας έχει εμπιστευτεί συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ρόλους. Επαναλαμβάνω όλα τα όργανα πρέπει να λειτουργούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όπως ο πρόεδρος έχει δηλώσει, ώστε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο που είναι η νίκη στις εθνικές εκλογές και βεβαίως η νίκη στις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές» υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης.

Για την ευρύτερη πολιτική επικαιρότητα
Ο κ. Αυγενάκης είπε ότι η σημερινή κυβέρνηση επιχειρεί να παίξει παιχνίδια με τις επερχόμενες εκλογές φέρνοντας διατάξεις και τροπολογίες για την αύξηση του αριθμού των βουλευτών στα ψηφοδέλτια, για σπάσιμο Δήμων και Περιφερειών κ.α. «Εμείς παρακολουθούμε όλες αυτές τις πονηριές και είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να απαντήσουμε σε όλα», ειπε χαρακτηριστικά. Εξάλλου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το πώς σχολιάζει τις κατηγορίες κυβερνητικών και κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ν.Δ. έχει υιοθετήσει ακροδεξιές πολιτικές είπε ότι η Ν.Δ. δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο της πόλωσης. «Ο κ. Τσίπρας στην προσπάθεια του να δημιουργήσει κάθε μέρα ένα ζήτημα προσπαθεί να πείσει ότι η Ν.Δ είναι η κακιά που ακολουθεί νεοφιλελεύθερη και ακραία πολιτική. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Την ίδια ώρα που έλεγε διάφορα για τη Ν.Δ. και τον Όρμπαν ο κ. Τσίπρας, ο κ. Μητσοτάκης ζητούσε τη διαγραφή του Ορμπαν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Για ποιά σκληρή και νεοφιλελεύθερη πολιτική μιλά ο κ. Τσιπρας όταν η Ν.Δ έχει κινηθεί με πολύ σοβαρότητα με μετριοπάθεια παρουσιάζοντας τις θέσεις της σε όλα τα μεγάλα ζητήματα για την Υγεία, την Παιδεία, για το ασφαλιστικό κ.λπ. και ήδη προσελκύει πολίτες από κάθε χώρο. Το να προσπαθούν να αποδομήσουν τις θέσεις της Ν.Δ. βάζοντας ταμπέλες δεν τους βγαίνει καθώς αποκαλύπτει πανικό. Δεν ανακόπτεται η νικηφόρα πορεία της Ν.Δ. και δεν ανακόπτεται ούτε από εσωτερικούς κομπάρσους που προσπαθούν να δυσκολέψουν αυτή την πορεία» κατέληξε ο κ Αυγενάκης.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com