Μεγάλη επιτυχία της ομάδας μπριτζ του ομίλου Σ.Α.Τ.Ο. Καρδίτσας που κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 14 ομάδες, στην κατηγορία 1-6, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Β. Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε σε τρεις διαδοχικές ημερίδες σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα.
Η ομάδα αποτελούνταν από τους Άρη Κατσιφό, Κώστα Υπερήφανο, Μιχάλη Χριστοφοράκη και Μάκη Σπανιά. Οι αθλητές μας δείχνοντας μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και υψηλό πνεύμα συνεργασίας πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση πετυχαίνοντας καθαρές νίκες επί ομάδων με πολύχρονη παρουσία στον χώρο και έμπειρους αθλητές.


Το μπριτζ είναι ένα συναρπαστικό πνευματικό άθλημα, διεθνώς αναγνωρισμένο, με χιλιάδες αθλητές παγκοσμίως και καλλιεργείται στην πόλη μας, τα τρία τελευταία χρόνια, από τον όμιλο πνευματικών αθλημάτων Σ.Α.Τ.Ο.Κ.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΡΙΤΖ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Για την νέα αγωνιστική περίοδο έχουν προγραμματιστεί μαθήματα για νέους παίκτες οι οποίοι επιθυμούν να μυηθούν στον συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 31/10 και ώρα 18.00΄ στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ (ημιώροφος). Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να παίξουμε, να μάθουμε, να διασκεδάσουμε με το μοναδικό αυτό πνευματικό άθλημα.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com