-Τι είπε η βουλευτής μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 για τις επερχόμενες ευρωεκλογές
-Με πρωτοβουλία της Πολωνοί δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες επισκέπτονται την περιοχή μας

Του Γιώργου Μπανάτσα

Πολωνοί δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες θα βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην περιοχή μας. Η πρωτοβουλία όπως είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Κατσιαβριά – Σιωροπούλου ανήκει στην αρμόδια επιτροπή της βουλής στην οποία η ίδια είναι μέλος. Η κ. Κατσιαβριά ως πρόεδρος της επιτροπής Ελληνοπολωνικής φιλίας σε συνεργασία με την Πολωνική πρεσβεία αλλά και με τη στήριξη του υπουργείου Τουρισμού οργανώνουν αυτή την επίσκεψη.

Πρόκειται για ταξίδι εξοικείωσης - όπως είπε η βουλευτής μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 - και σχετίζεται με το γεγονός ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας - Πολωνίας. Η κ. Κατσιαβριά πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια καλή ευκαιρία ώστε οι φίλοι μας οι Πολωνοί, που επισκέπτονται κυρίως τους θερινούς μήνες την Ελλάδα, να μάθουν για την περιοχή μας και ιδιαίτερα να γνωρίσουν τη λίμνη Πλαστήρα ώστε να γίνουν δυνητικοί επισκέπτες. Ακόμη υπογράμμισε ότι μαζί με τους δημοσιογράφους έρχονται και τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να έρθουν σε συμφωνία με τους επιχειρηματίες του τουρισμού της περιοχής. «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην αύξηση της εξωστρέφειας καθώς μπορούμε να αυξήσουμε την τουριστική ζήτηση» υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε δε πως η Πολωνία είναι μια χώρα που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ενώ υπάρχουν σημαντικές ελληνοπολωνικές συνεργασίες στον επιχειρηματικό τομέα. «Στοχεύουμε σε τουρισμό 365 ημερών και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με περισσότερη εξωστρέφεια και προβολή» κατέληξε η κ. Κατσιαβριά.

Για τις ευρωεκλογές
Η κ. Κατσιαβριά ρωτήθηκε από το Γιώργο Μπανάτσα και για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου και ιδιαίτερα αυτή των Ευρωεκλογών που προσφέρεται για πολιτικά συμπεράσματα. Εμείς, είπε η κ. Κατσιαβριά, είμαστε αισιόδοξοι καθώς η χώρα μετά από μεγάλη προσπάθεια έχει βγει από τα μνημόνια. Μην ξεχνάτε σε τι κατάσταση παραλάβαμε το 2015 και πως είναι τα πράγματα σήμερα. Έγιναν μεγάλα βήματα και πιστεύουμε ότι αυτό οι πολίτες το αναγνωρίζουν έμπρακτα τόνισε χαρακτηριστικά. Επίσης υπογράμμισε ότι ο κίνδυνος ανόδου της ακροδεξιάς και γενικότερα των συντηρητικών δυνάμεων είναι υπαρκτός. Στη συνέχεια επισήμανε ότι «η Αριστερά μάχεται για μια Ευρώπη της εργασίας, των κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Θεωρούμε ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται τις μεγάλες διαφορές που μας χωρίζουν από όσους θέλουν μια Ευρώπη των λίγων» υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος για το μεταναστευτικό και για το ρόλο που αυτό έπαιξε στην άνοδο των ακραίων φωνών στην Ευρώπη, υπογράμμισε ότι είναι λάθος κάποιος να πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για ένα πρόβλημα το οποίο δεν είναι μόνο Ευρωπαϊκό αλλά Παγκόσμιο. Εξάλλου απαντώντας σε ερώτηση ακροατή για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να έρθουν πρόσφυγες στο πρώην στρατόπεδο Λουμάκη, η βουλευτής υπογράμμισε πως η ίδια δεν έχει καμιά τέτοια ενημέρωση. Εξάλλου αναφέρθηκε στις συστηματικές προσπάθειες που έγιναν ώστε το στρατόπεδο να αποδοθεί στο Δήμο Καρδίτσας για να αξιοποιηθεί προς όφελος της πόλης.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com