Με άποψη για τον Δήμο Καρδίτσας αλλά και με ιδιαίτερες γνώσεις στο κομμάτι που συνεργατισμού και της ενέργειας εμφανίστηκε χθες το πρωί, στη καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο Παλμός, ο Γιώργος Κονταξής υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Τσιάκου.
Ο κ. Κονταξής εξήγησε ότι στις μέρες μας η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πολύπλευρο ρόλο. Υπό την έννοια αυτή η ανάπτυξη σε μια περιοχή όπως η Καρδίτσα προϋποθέτει την άσκηση σύνθετων πολιτικών από μια δημοτική αρχή.

Στο ενεργειακό πεδίο και ιδιαίτερα της αξιοποίησης της βιομάζας υπάρχει πολύ μεγάλο πεδίο ανάπτυξης. Ο κ. Κονταξής ρωτήθηκε γιατί συμμετέχει στο συνδυασμό του Βασίλη Τσιάκου. Όπως είπε τον γνωρίζει πολλά χρόνια, θεωρεί ότι έκανε σημαντικό έργο στην Αντιπεριφέρεια και με τον ίδιο σοβαρό και αποτελεσματικό τρόπο θα χειριστεί και το Δήμο Καρδίτσας. Τέλος δήλωσε βέβαιος για νίκη του συνδυασμού του στις δημοτικές εκλογές.

Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com