Ο κύβος ερρίφθη για τη Σοφία Τόλια. Όπως είπε μιλώντας χθες το πρωί στο Ράδιο Παλμός και στο Γιώργο Μπανάτσα η υποψηφιότητα της «κλείδωσε» στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Η κ. Τόλια αποκάλυψε πως την Τετάρτη την κάλεσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Μητσοτάκης και της ανακοίνωσε πως θέλει να βρίσκεται σε μια από τις 6 θέσεις του ψηφοδελτίου για την Καρδίτσα.

Η κ. Τόλια φυσικά τον ευχαρίστησε και δήλωσε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του. Βέβαια το ότι η κ. Τόλια θα ήταν στο ψηφοδέλτιο ήταν λίγο ως πολύ δεδομένο ωστόσο τώρα πλέον είναι επίσημο και δια στόματος προέδρου. Της ευχόμαστε καλό αγώνα και κάθε επιτυχία.

Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com