Συνάντηση με τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος. Ο κ. Τσιάκος συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του συζήτησε με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Παναγιώτη Παππά και μέλη της διοίκησης, για ζητήματα που αφορούν στο σπουδαίο μεταφορικό έργο που επιτελεί το ΚΤΕΛ. Όπως είπε ο κ. Τσιάκος, στόχος του ως νέα δημοτική αρχή θα είναι να στηριχθεί έμπρακτα το Αστικό ΚΤΕΛ για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις ήδη καλές υπηρεσίες που παρέχει προς το επιβατικό κοινό. «Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών όπου η διέλευση των Αστικών λεωφορείων καθίσταται δύσκολη και προβληματική, λόγω παράνομων σταθμεύσεων κυρίως πάνω σε διασταυρώσεις και στροφές.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι επιβάτες περιμένουν σε στάσεις χωρίς ούτε ένα στέγαστρο καθώς και άλλα ζητήματα που εκτιμώ ότι θα πρέπει άμεσα από τη νέα δημοτική αρχή να αντιμετωπιστούν» τόνισε ο χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος. «Θα συνεργαστούμε με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ ώστε να εντοπίσουμε που υπάρχουν αυτά και πιθανά άλλα προβλήματα που σήμερα κάνουν δύσκολη τη ζωή των οδηγών του ΚΤΕΛ αλλά και του επιβατικού κοινού και θα παρέμβουμε αποτελεσματικά. Εκτιμώ ότι θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε, στο μέτρο που αφορά το Δήμο, τις παρεχόμενες υπηρεσίες για όλους τους δημότες που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εξάλλου σε όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές πόλεις τα δημόσια μέσα επιφορτίζονται ένα μεγάλο μέρος του μεταφορικού έργου πετυχαίνοντας οικονομία για τον πολίτη, που δεν αναγκάζεται να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του για μετακινήσεις εντός των ορίων του Δήμου. Συγχρόνως μειώνεται το κυκλοφοριακό καθώς και η ρύπανση του περιβάλλοντος. Όλα αυτά θα τα σχεδιάσουμε σε αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση αμέσως μετά τις εκλογές καθώς υπάρχει πεδίο συνεργασίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάκος. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο για την επίσκεψή του και δήλωσε ότι υπάρχει πεδίο συνεργασίας με μια δημοτική αρχή που μπορεί πραγματικά να ακούσει τα ζητήματα που έχουν σχέση με τις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού των αστικών λεωφορείων. Εξάλλου ο πρόεδρος υπογράμμισε ότι ο κ. Τσιάκος από το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη πάντοτε στάθηκε δίπλα στο Αστικό ΚΤΕΛ και σε όλο αυτό το διάστημα εργάστηκαν αποτελεσματικά και από κοινού για τα ζητήματα που κατά καιρούς προκύπτανε.

*υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com