"Η μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση"

«Οι ευρωεκλογές είναι το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού», τόνισε ο Γραμματέας της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου, από την Καρδίτσα στο πλαίσιο περιοδείας με κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ, την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 και πρόσθεσε: «στο πρώτο ημίχρονο η Νέα Δημοκρατία πρέπει να βάλει πολλά γκολ και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι από το πρώτο ημίχρονο οι Έλληνες θα στείλουν στον κ. Τσίπρα ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ότι έχει τελειώσει και ότι ήρθε η ώρα η χώρα να προχωρήσει μπροστά».

 

Σημεία από την ομιλία του κ. Αυγενάκη:
•Εμείς και η παράταξή μας, που ανήκει στην οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Ευρώπη με περισσότερη ασφάλεια, με αλληλεγγύη, με ανθρωπιά, με ποιοτικές θέσεις εργασίας, με ευκαιρίες και προοπτικές για όλους.
•Στην κάλπη της Ευρωβουλής επιλέγουμε την παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, την παράταξη που διασφάλισε την πορεία της στην Ευρώπη. Απέναντι στους κάθε είδους οπαδούς του Μαδούρο, εμείς θέλουμε μια Ευρωπαϊκή Ένωση ανοιχτή με κοινή ανάπτυξη και αλληλεγγύη.
•Καθώς κλείνει αυτή η πονεμένη τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, από τη μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση, τα αποτελέσματα είναι θλιβερά για αυτή τη χώρα.Θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα για τέσσερα πράγματα: Για τους φόρους, για τα ψέματα τα οποία είπε, για τη συμφωνία των Πρεσπών, και το πώς εκχώρησε τη μακεδονική γλώσσα, για το διχασμό, για την πώρωση και το δηλητήριο που ρίχνει στην πολιτική ζωή, αλλά και για τον τρόπο με το οποίο ξέφτισε το δήθεν πολυδιαφημισμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.
•Οκτώ στους 10 Έλληνες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η χώρα κινείται στη λάθος κατεύθυνση. Κινούμαστε συστηματικά κάτω από τις δυνατότητές μας.
•Ο δρόμος τον οποίον έχουμε χαράξει, είναι ένας δρόμος με λιγότερους φόρους και εισφορές, με περισσότερες επενδύσεις και νέες δουλειές.
•Ο προγραμματικός λόγος πρέπει να γίνει κτήμα του κάθε Έλληνα πολίτη. Ώστε να γνωρίζουν οι Έλληνες ότι, ναι, υπάρχει άλλος δρόμος, τον εκφράζει η Νέα Δημοκρατία και οι προτάσεις αυτές είναι προτάσεις που, εφόσον μας εμπιστευτούν οι πολίτες, είναι κοστολογημένες, ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες.
•Δέσμευσή μας, δέσμευση του Προέδρου μας είναι η Κυβέρνηση της ΝΔ να επιστρέψει στην μεσαία τάξη όσα της πήρε από την τσέπη ο κ. Τσίπρας τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
•Υπερφορολόγησαν τους πολίτες και γι’ αυτό σχεδιάζουμε να τους επιστρέψουμε μέρος αυτών που αχρείαστα τους πήρε το κράτος. Και το ίδιο θα κάνουμε και με τις επιχειρήσεις προκειμένου να επανεπενδύσουν τα έσοδά τους και να αναπτυχθεί η οικονομία.
•Το δήθεν «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους» αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων.
•Το δυστύχημα είναι ότι στο σκάνδαλο αυτό, ηθελημένα ή μη, φαίνεται να συμπράττουν και δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι δέχθηκαν να ανακοινώσουν σε… δόσεις το πόρισμά τους για την υπόθεση Novartis.
•Πρόκειται για μία βαρβαρότητα κατά των θεσμών. Δεν πρόκειται για μία υπόθεση που αφορά δέκα πολιτικά πρόσωπα, εδώ πρόκειται για μία επίθεση κατά του πολιτεύματος, πρόκειται για μία αλλοίωση θεμελιωδών στοιχείων της συνταγματικής τάξης.

Γραφείο Τύπου

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com