«Η παρούσα δημοτική αρχή και έχει να επιδείξει σημαντικό έργο αλλά και ο σχεδιασμός για την επόμενη θητεία είναι πολύ μεγαλύτερος» είπε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας κ. Κων/νος Ξυλομένος. Ο κ. Ξυλομένος έδωσε συνέντευξη στο Γιώργο Μπανάτσα και αναφέρθηκε σε σειρά θεμάτων που αφορούν στο Δήμο.

Ειδικότερα σε ερώτηση για την πολεοδομία και την έκδοση αδειών είπε ότι εξαιτίας πολλών ζητημάτων που δεν έχουν σχέση με το Δήμο υπάρχουν δυσκολίες, ωστόσο εξήγησε πως με μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του Δήμου η κατάσταση τείνει να ομαλοποιηθεί. Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε στο https://www.youtube.com/watch?v=4Ep_rk8JP5I&fbclid=IwAR0XjJ6RCfrqmtqj7OsWx-Ht6x3ixVOTXI_9uoEuYCQr_yAg-2vDRxV8Rxg

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com