Ειδήσεις «έβγαλε» η χθεσινή συνέντευξη της διοικήτριας του ΟΑΕΔ κ. Μαρίας Καραμεσίνη στο Ράδιο Παλμός 104.2 και στο Γιώργο Μπανάτσα. Όπως είπε σε ότι αφορά τον βρεφονηπιακό σταθμό που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή επί της Φαναρίου, από το Σεπτέμβριο θα γίνει προσπάθεια με νέες προσλήψεις να λειτουργήσει σε όλη τη δυναμικότητα του που σημαίνει φιλοξενία 100 παιδιών.

Επίσης υπογράμμισε ότι στόχος θα είναι να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στη φιλοξενία βρεφών. Εξάλλου για τον οικισμό του ΟΑΕΔ μετά το νοσοκομείο η κ. Καραμεσίνη είπε ότι προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η διαδικασία για τα οριστικά παραχωρητήρια. «Πολύ συντομα θα ολοκληρώσουμε τη σχετική διαδικασία ώστε να πάρουν οι οικιστές τους οριστικούς τίτλους» είπε η διοικήτρια. Ακόμη επισήμανε ότι σε ότι αφορά τα κοινόχρηστα καταστήματα προς το παρόν δεν έχουν αξιοποιηθεί γιατί δεν έχουν καταλήξει σε μια οριστική πρόταση οι κάτοικοι με τη δημοτική αρχή. Οι κάτοικοι ζητούν για παράδειγμα κατάστημα τροφίμων ενώ η δημοτική αρχή κάνει λόγο για παιδική βιβλιοθήκη. «Ας μας φέρουν μια κοινή πρόταση και εμείς θα την προωθήσουμε τάχιστα»είπε η διοικήτρια. Ακόμη απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών για τα επιδόματα σε φοιτητές όπως και για το δικαίωμα ανέργων να εργάζονται σποραδικά χωρίς ωστόσο να χάνουν την ιδιότητα του ανέργου. Τέλος χαρακτήρισε επαρκώς στελεχωμένη την τοπική υπηρεσία του ΟΑΕΔ ενώ είπε ότι προσεχώς θα προσληφθούν εργασιακοί σύμβουλοι για τις πανελλαδικές ανάγκες του οργανισμού.

Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com