Απάντηση σε όσους ασκούν κριτική για τα λουτρά Σμοκόβου έδωσε μέσω του Ράδιο Παλμός 104.2 ο νυν και εν νέου υποψήφιος δήμαρχος Σοφάδων κ. Θ. Σκάρλος. Ο κ. Σκάρλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως η δική του δημοτική αρχή ήταν αυτή που αναγνώρισε τις πηγές Σμοκόβου ως ιαματικές. «Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που δεν είχαν γίνει ποτέ στο παρελθόν και πλέον τα λουτρά μας αναγνωρίστηκαν και επισήμως. Αυτό είναι ένα βήμα που θα έπρεπε να είχε γίνει πολλά χρόνια πριν» είπε ο κ. Σκάρλος. Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση τα απέδωσε στο γεγονός ότι άλλαξε η πολιτική των ασφαλιστικών ταμείων για τα ιαματικά λουτρά.

Επίσης τόνισε ότι δεν υπήρξε η πρόνοια κατά το παρελθόν ώστε να γίνουν επενδύσεις και άνοιγμα προς μορφές ιαματικού τουρισμού που θα προσελκύσουν άλλες κατηγορίες επισκεπτών που ενδιαφέρονται περισσότερο για την ευεξία. Τέλος ο κ. Σκάρλος αποκάλυψε πως θα μπορούσε πολύ εύκολα να λύσει τα οικονομικά προβλήματα της επιχείρησης αν αποδεχόταν την πρόταση να φιλοξενηθούν εκεί μετανάστες σε κάποιους από τους ξενώνες. Μάλιστα είπε ότι μέσα σε τρία χρόνια θα μπορούσε να έχει εισπράξει η επιχείρηση 900.000 ευρώ. Ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά αυτό θα άλλαζε όλο το χαρακτήρα της περιοχής και της επιχείρησης «και έτσι επέλεξα τον δύσκολο δρόμο». Ο κ. Σκάρλος αναφέρθηκε και στο τσιγγάνικο το οποίο το χαρακτήρισε ωρολογιακή βόμβα για τον Δήμο του. «Κάποτε είπε ο αναλογία του πληθυσμού Ρομά δεν ξεπερνούσε το 5- 10% του συνόλου του πληθυσμού σήμερα βρίσκεται στο 50%. Εμείς έχουμε πολύ συγκεκριμένη πρόταση την οποία την έχουμε καταθέσει στους αρμόδιους. Ζητάμε να υπάρχει πρόνοια για τους δημότες μας Ρομά και οι υπόλοιποι σταδιακά να επιστρέψουν στους τόπους από όπου ήρθαν» είπε ο κ. Σκάρλος. Σε ότι αφορά τις επερχόμενες εκλογές δήλωσε αισιόδοξος.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com