Έχουμε την αυτοδιοικητικη εμπειρία που απαιτείται αλλά και σχέδιο για να αλλάξουμε το Δήμο μας. Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γιώργο Μπανάτσα. Ο κ. Τσιάκος υπογράμμισε ότι εκείνο που χρειάζεται ο Δήμος είναι αποτελεσματικότερη διαχείριση της καθημερινότητας ώστε οι δημότες να αντιληφθούν ότι κάτι αλλάζει στην πόλη και στα τοπικά διαμερίσματα.

Επίσης εξήγησε ότι στόχος του είναι αν εκλεγεί δήμαρχος να δώσει έμφαση στην εξωστρέφεια ώστε ο Δήμος να αποτελέσει πόλη- πρότυπο, την οποία θα αξίζει κανείς να επισκεφτεί για να γνωρίσει τις ομορφιές της. «Σχεδόν κάθε γωνιά της πόλης και ιδιαίτερα το κέντρο μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα για τον επισκέπτη αναδεικνύοντας σημεία τα οποία προς το παρόν περνούν απαρατήρητα. Επίσης η καινοτομία είναι στα άμεσα ενδιαφέροντα μας και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε πολλά να δώσουμε» είπε χαρακτηριστικά. Ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε ότι ένας ακόμη κεντρικός στόχος του είναι η δημοτική αρχή να λειτουργεί σε συνεργασία με τον δημότη. «Θέλουμε τους συμπολίτες μας συμμάχους στην προσπάθεια μας για καλύτερο Δήμο. Δεν μας ενδιαφέρει να λειτουργήσουμε τιμωρητικά και με τον φόβο των προστίμων αλλά στην κατεύθυνση της συνεννόησης και πιστεύουμε ότι αυτό θα το πετύχουμε» κατέληξε ο κ. Τσιάκος

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com