Στην κατάμεστη αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου Κιέριον της Καρδίτσας, παρουσιάστηκε το βιβλίο του καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και των Νίκου Γκουτζουρέλα και Φώτη Τέκου «Διαλλειματική Νηστεία και αποφυγή των νόσων».
Με κύριο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης το μεγάλο πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε για να την παρακολουθήσει ο κ. Κουρέτας αναφέρθηκε στη σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με το φαγητό και τόνισε: «Πρόκειται για μία προσπάθεια που έκανα το τελευταίο χρόνο με τους συνεργάτες μου για να αναδείξουμε αυτό που ο άνθρωπος αποκομίζει από την αποχή του από το φαγητό.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας δίνει μια ευδαιμονία σύντομη και παροδική εξαιτίας του φαγητού, την οποία αν την στερηθείς για λίγες ώρες σου γεννά την ανάγκη να γεμίσεις με άλλα πράγματα, πνευματικά ή βιολογικά».

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com