«Για εμένα ήταν τιμητική η πρόσκληση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Τσιάκου και για αυτό την αποδέχθηκα. Αποτελεί μια πρόκληση και θεωρώ ότι μπορώ να τα καταφέρω ώστε να βοηθήσω και εγώ στη γενικότερη προσπάθεια του συνδυασμού και μετέπειτα στη προσπάθεια της δημοτικής αρχής».
Αυτά είπε μεταξύ άλλων η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμού «Καρδίτσα ο τόπος μας» κ. Χριστίνα Μάγγου.

Η κ. Μάγγου πρόσθεσε ότι εκτιμά ιδιαίτερα το έργο που έχει κάνει ο κ Τσιάκος ως αντιπεριφερειάρχης ενώ τον χαρακτήρισε έντιμο άνθρωπο που μπορεί να αλλάξει τον Δήμο μας. Σε ότι αφορά την ίδια επισήμανε ότι η ειδικότητα της είναι ο αθλητικός τομέας και προς αυτή την κατεύθυνση θα την ενδιέφερε να βοηθήσει. Μάλιστα υποστήριξε ότι η Καρδιτσα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες στο χώρο του αθλητισμού.

Γ.Μ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com