Τι είπε η υποψήφια Δήμαρχος Μουζακίου μιλώντας στο Ράδιο Παλμός

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Είμαστε μια νέα και άφθαρτη υποψηφιότητα για το Δήμο Μουζακίου χωρίς βαρίδια του παρελθόντος και εκτιμούμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε στην περιοχή μας». Αυτά υπογράμμισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Ράδιο Παλμός και στο Γιώργο Μπανάτσα η υποψήφια Δήμαρχος Μουζακίου κ. Ολυμπία Διαμαντοπούλου.

 

Η κ Διαμαντοπούλου εξήγησε ότι έχει σχηματίσει ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο από νέους ανθρώπους που ωστόσο συνδυάζουν τις φρέσκιες ιδέες με την εμπειρία ενώ γεωγραφικά καλύπτουν όλο το Δήμο. Σε ότι αφορά τις προθέσεις της για το Δήμο εξήγησε πως θεωρεί ότι δημαρχίας Κωτσού έχουν γίνει πολλά ωστόσο επισήμανε, πως και πολλά είναι εκείνα που απομένουν να γίνουν. Η κ. Διαμαντοπούλου είπε ότι την ενδιαφέρει να δώσει στο Δήμο μια πολιτιστική ταυτότητα καθώς θεωρεί πως ο πολιτισμός ανήκει στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Αναφέρθηκε στην ανάγκη να αυξηθεί η εξωστρέφεια και η επισκεψιμότητα και κατέληξε λέγοντας πως η ίδια έχει μακρά επαγγελματική και πολιτική διαδρομή, γνωρίζει καλά πως πρέπει να διοικείται ένας Δήμος όπως το Μουζάκι και δήλωσε αποφασισμένη να εργαστεί σκληρά για να πετύχει στο έργο της. «Είμαι μόνιμη κάτοικος Μουζακίου, γνωρίζω τους συμπολίτες μου και αν με τιμήσουν με την ψήφο τους θα καθιερώσω μια μέρα την εβδομάδα, η οποία θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ σε αυτούς. Επίσης πολύ τακτικά θα βρίσκομαι στα χωριά μας για να σχηματίζω προσωπική άποψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν»είπε χαρακτηριστικά. Η κ. Διαμαντοπούλου ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για τους συνυποψηφίους της και για την πιθανότητα συνεργασιών μαζί τους. Θεωρούμε ότι θα είμαστε πρώτοι στις εκλογές του Μαΐου και αυτό το πιστεύουμε βάσιμα βλέποντας τις αντιδράσεις των συνδημοτών μας. Αν και ως πρόσωπα έχουμε συγκεκριμένηκομματική ταυτότητα,ως συνδυασμός είμαστε πολυσυλλεκτικός και ανεξάρτητος και δεν ανήκουμε σε κανέναν κομματικό χώρο. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με τους συνυποψήφιους μας εάν αυτό χρειαστεί ώστε να διοικηθεί ο Δήμος Μουζακίου αποτελεσματικά κατέληξε η κ. Διαμαντοπούλου. Επίσης ανακοίνωσε ότι το απόγευμα του Σάββατου στην πόλη του Μουζακίου θα γίνουν τα εγκαίνια των γραφείων του Συνδυασμού.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com