«Στα πρώτα χρόνια της θητείας μας έπρεπε να σταθεροποιήσουμε τα οικονομικά δεδομένα του Δήμου που δεν βρισκόταν σε καθόλου καλή κατάσταση και σε αυτό δώσαμε έμφαση». Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο ράδιο Παλμός 104.2 και στο Γιώργο Μπανάτσα η νυν και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Σωτηρία Μπακαλάκου.

Η κ. Μπακαλάκου είπε ότι η σημερινή δημοτική αρχή έπρεπε να φροντίσει να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στα οικονομικά καθώς υπήρχε κίνδυνος να σταματήσουν να λειτουργούν βασικές υπηρεσίας του. Εξάλλου υποστήριξε ότι υπήρχε εδραιωμένη μια πεποίθηση ότι τα πρόστιμα και γενικότερα οι οικονομικές οφειλές προς το Δήμο δεν είναι απαραίτητο να πληρώνονται και αυτό δημιουργούσε πρόβλημα λειτουργίας. «Όλα αυτά τα αλλάξαμε, σταθεροποιήσαμε οικονομικά το Δήμο και πλέονείμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου ύψους 47 εκ ευρώ που θα αλλάξει συνολικά το Δήμο μας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η κ. Μπακαλάκου η οποία παράλληλα δήλωσε αισιόδοξη για την εκλογική μάχη του Μαΐου.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com