Συνεχίζει τις περιοδείες του στις Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας ο υποψήφιος Δήμαρχος

Τις επισκέψεις στα χωριά του Δήμου Καρδίτσας συνεχίζει ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Καρδίτσα ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Ο κ. Τσιάκος ήδη έχει επισκεφτεί τις κοινότητες Απιδιά, Δαφνοσπηλιά, Παλιούρι, Καστανιά , Μούχα, Αγ. Γεώργιος, Ξυνονέρι, Κρύα Βρύση, Νεράιδα, Σαραντάπορο, Μολόχα, Αμπελικό, Καλλίθηρο και Ρούσσο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος στις επισκέψεις του κυρίως ακούει τους συνδημότες. Όπως προκύπτει, σημαντικά ζητήματα για τους κατοίκους των κοινοτήτων είναι το ζωντάνεμα της υπαίθρου, η αξιοποίηση των μικρών ή μεγαλύτερων πλεονεκτημάτων κάθε χωριού αλλά και θέματα που σχετίζονται με την αγροτική οδοποιία, τους δασικούς δρόμους, τα προγράμματα αγροτικού εξηλεκτρισμού, την συντήρηση των αποστραγγιστικών δικτύων, τη δημοτική οδοποιία. Γενικότερα οι κάτοικοι των κοινοτήτων θέτουν θέματα στις περισσότερες περιπτώσεις μικρών παρεμβάσεων, που ωστόσο οδηγούν σε σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Σημαντικό θέμα για τα περισσότερα χωριά που μέχρι τώρα έγιναν επισκέψεις αναδεικνύεται το θέμα της καθαριότητας, των παρεμβάσεων σε δημόσιους χώρους ώστε αυτοί να είναι καλλωπισμένοι αλλά και το θέμα του ηλεκτροφωτισμού που σε αρκετά χωριά είναι ελλιπής.
Ο υποψήφιος δήμαρχος κ Τσιάκος ακούει με ενδιαφέρον τις επισημάνσεις των συνδημοτών και τονίζει ότι ως δημοτική αρχή θα επιχειρηθεί να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα. «Όσοι έχουν απομείνει στα χωριά μας, πρέπει να στηριχθούν για να μην μετακινηθούν και αυτοί προς τις μεγαλύτερες πόλεις. Για να συμβεί αυτό η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να στέκεται στο πλευρό τους, στις μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις που ζητούν.

Ο τομέας της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού με καλύτερο προγραμματισμό μπορεί να βελτιωθούν τάχιστα. Όμως και σε όλα τα θέματα που τίθενται από τους κατοίκους, η εκάστοτε δημοτική αρχή μπορεί να έχει άποψη και να προσπαθεί για την επίλυση τους. Δεν υποστηρίζω ότι μπορεί να γίνουν θαύματα. Ωστόσο υπάρχουν δυνατότητες με σωστό σχεδιασμό να παρεμβαίνουμε αποφασιστικά εκεί που χρειάζεται. Το έχουμε αποδείξει ως Περιφερειακή Αρχή. Γνωρίζουν οι κάτοικοι των χωριών πως από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη βρέθηκα πάντα δίπλα τους. Σε όλα τα χωριά έχουμε πραγματοποιήσει έργα και παρεμβάσεις που βελτίωσαν τη ζωή των κατοίκων. Με την ίδια λογική της έγκαιρης παρέμβασης και της αποτελεσματικότητας θα συνεχίσουμε και ως δημοτική αρχή. Συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας και την επικοινωνία μας με τους συνδημότες μας καθώς την θεωρούμε πολύ σημαντική για να πετύχουμε στο έργο μας. Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια τα καταφέραμε επειδή πάντοτε ήμασταν δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του και με αυτή τη λογική θα συνεχίσουμε.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com