«Η υποψηφιότητά μου στις ευρωεκλογές με το ΚΙΝΑΛ είναι ένας νέος ορίζοντας που ανοίγεται για μένα και θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου να φανώ αντάξιος. Δεν ήμουν, ούτε θα ήθελα να γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Δεν έχω πολιτικό κλιμάκιο και η εθελοντική βοήθεια που λαμβάνω είναι από το οικογενειακό και το στενό φιλικό περιβάλλον».

Αυτό υποστήριξε μιλώντας χθες στο ράδιο Παλμός 104.2 και στο Γιώργο Μπανάτσα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Ιωσήφ Χρουμπ.
Γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία τόσο της Καρδίτσας, όσο και του Παλαμά, με έντονη κοινωνική και πολιτική δράση, καθώς διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος, γιατρός και στυλοβάτης του ΕΣΥ στην περιοχή μας επί σειρά ετών, έχει προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία.
Ο κ. Χρουμπ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, όντας και ο ίδιος πρόσφυγας από την Παλαιστίνη και σε σχετική ερώτηση του Γ. Μπανάτσα τόνισε ότι η Ελλάδα οφείλει να ζητήσει μεγαλύτερα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διαχείριση του προσφυγικού, η κατανομή των οποίων όμως θα πρέπει να ελέγχεται από το κράτος. «Η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες και θα μπορούσε να παίζει καθοριστικό ρόλο στην περιοχή, αλλά οι πολιτικές που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια δεν ικανοποιούν αυτό το αίσθημα του λαού, ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, τονίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει να απαιτήσει κοινή εξωτερική πολιτική, μιας και τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρώπης. Τέλος ο κ. Χρουμπ τόνισε πως οι πολίτες με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου πρέπει να στείλουν κάποια μηνύματα βαρύνουσας σημασίας. «Να παραμείνει η Ευρώπη ενωμένη και να προωθεί τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και τα ίσα δικαιώματα. Να πάψει ο διαχωρισμός νότου και βορρά, δηλαδή φτωχοί και πλούσιοι και να χαραχτεί ένα κοινό σχέδιο ανάπτυξης. Η Ευρώπη να παίξει ρόλο στα προβλήματα της περιοχής, στο μεσανατολικό, στις προκλήσεις του Ερντογάν στη Μέση Ανατολή και στα παζάρια που κάνει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ», σημείωσε ο κ. Χρουμπ.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com