«Η Περιφερειακή Αρχή οφείλει να αφουγκραστεί τις τοπικές κοινωνίες και να ιεραρχήσει τις προτεραιότητες»

«Όταν κάποιος είναι σε θεσμική θέση έχει και κάποιες υποχρεώσεις, πρέπει να έχει τις γνώσεις, την εμπειρία, την ικανότητα και τη διάθεση να δουλέψει. Όταν πρόκειται για το δημόσιο όφελος, χρειάζεται συνέργεια, εμπειρία και γνώση. Για εμένα θα είναι τιμή να συμβάλλω στην επίλυση προβλημάτων σε τομείς όπως η οδική ασφάλεια, το περιβάλλον , η ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Αγοραστό κ. Νίκος Καραγιάννης μιλώντας χθες το πρωί στο «Ράδιο Παλμός» και τον Γιώργο Μπανάτσα.

Μετά από μακρά ενασχόληση με τον συνδικαλισμό στον χώρο της εκπαίδευσης και την τοπική αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού, ο κ. Καραγιάννης με διάθεση προσφοράς συμμετέχει στον στίβο των περιφερειακών εκλογών. «Πιστεύω βαθύτατα ότι όταν κάποιος είναι σε μια θεσμική θέση, αυτός υποχρεούται να υπηρετεί τους δημότες στην πράξη. Θεσμικά θεωρώ ότι λειτούργησα πάντοτε με γνώμονα την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και τη διαφάνεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπ. Περιφερειακός σύμβουλος τονίζοντας ότι στην αυτοδιοίκηση δεν χωρούν κομματικές γραμμές, μιας και τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης και των ανθρώπων που την υπηρετούν δεν έχουν κόμμα και χρώμα.
«Είναι κοινή πεποίθηση στον κόσμο ότι ο Κώστας Αγοραστός έχει κάνει έργο, και μάλιστα πολύ σημαντικό και σε όλους τους τομείς. Στην εκπαίδευση, στην υγεία, στην οδική ασφάλεια, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό. Παντού έχουν γίνει έργα, παρά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται. Το έργο του Περιφερειάρχη σε ολόκληρη τη Θεσσαλία είναι σαφέστατα θετικό και αναγνωρίσιμο. Και στη νέα τετραετία η Καρδίτσα και η Θεσσαλία θα είναι σε ένα πεδίο ανάπτυξης με έργα ουσίας και ζωτικής σημασίας για τους πολίτες», ανέφερε ο κ. Καραγιάννης σχολιάζοντας το έργο του νυν εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com