«Η τωρινή Περιφερειακή Αρχή έχει κάνει πολλά έργα, αλλά πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα για να αλλάξουν το τοπίο στο νομό μας. Πρέπει να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής που έχουν δρομολογηθεί και να προγραμματιστούν νέα, τα οποία θα δώσουν μια άλλη εικόνα στην περιοχή μας.
Υπάρχουν όμως και έργα που αφορούν το περιβάλλον, όπως η πρόταση να γίνει η Καρδίτσα παραποτάμια πόλη χρησιμοποιώντας τον ποταμό Καράμπαλη, που μόνο θετικά θα αποφέρουν στην Καρδίτσα και την ευρύτερη περιοχή. Βέβαια χρειάζονται μελέτες και μεγάλη διαδικασία, πρέπει όμως να σκεφτούμε το μέλλον.

Πως θα είναι αυτή η πόλη αν αξιοποιήσουμε σωστά το Παυσίλυπο, το Παλέρμο, το άλσος της Παπαράντζας, περιοχές στις οποίες δεν δώσαμε τη βαρύτητα που θα έπρεπε». Αυτά, μεταξύ άλλων, είπε χθες το πρωί μιλώντας στο «Ράδιο Παλμός» και τον Γιώργο Μπανάτσα ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Αγοραστό κ. Δημήτρης Παπούλιας.
Ο κ. Παπούλιας, γνωστός στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας για την έντονη δραστηριότητά του σε συλλόγους (Κυνηγετικός, Ιατρικός Σύλλογος, Ραδιοερασιτέχνες) και με πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες, αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο του νυν και εκ νέου υποψηφίου Περιφερειάρχη, αλλά και το ρόλο που θα παίξει ο ίδιος ως περιφερειακός σύμβουλος, εφόσον εκλεγεί την ερχόμενη Κυριακή. «Οι οκτώ περιφερειακοί σύμβουλοι που θα εκλεγούν από την Π.Ε. Καρδίτσας, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, πρέπει να έχουν δυνατή φωνή μέσα σε ένα συμβούλιο που θα λαμβάνονται αποφάσεις για ολόκληρη τη Θεσσαλία και θα αφορούν και τους Καρδιτσιώτες. Δεν χρειάζεται απλώς να συμμετέχουμε, αλλά να διαμορφώνουμε όλοι μαζί μια πολιτική, η οποία θα δώσει όραμα και διεξόδους στους πολίτες Καρδίτσας. Στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν κομματικά χρώματα, είμαστε άνθρωποι με διάθεση προσφοράς που πρέπει να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα, αλλά και όραμα στους πολίτες. Θέλουμε μια ισχυρή Καρδίτσα μέσα σε μια ισχυρή Θεσσαλία. Είναι,τέλος, σημαντικό να αναλάβουμε δράσεις ενημέρωσης και διαχείρισης των αποβλήτων και υπολειμμάτων από γεωργική χρήση για να περιοριστεί η μόλυνση του περιβάλλοντος και του υδροφόρου ορίζοντα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com