«Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου μόνο ελπίδα, προσδοκία και αισιοδοξία μπορούν να προκαλέσουν. Και αυτό γιατί στο παρελθόν έγιναν πολλά από τη δική μας παράταξη και με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι θα γίνουν πολλά από εδώ και στο εξής. Τώρα είναι ώριμη και η ίδια η κοινωνία. Πρέπει η χώρα μας και οι ζωές μας να επιστρέψουν στην κανονικότητα», σημείωσε χθες μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα η πρώην Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Σχετικά με το φλέγον ζήτημα της ανεργίας, που στην περιοχή μας παρουσιάζει πολύ υψηλά ποσοστά, η κ. Σκόνδρα επισήμανε πως ο ιδιωτικός τομέας και συγκεκριμένα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αυτές που μπορούν να δώσουν λύση και να δημιουργήσουν μεγάλο όγκο θέσεων εργασίας. «Θα πρέπει να υπάρχει ένα επιτελικό κράτος που θα δημιουργεί το κατάλληλο φορολογικό και γραφειοκρατικό περιβάλλον, ώστε οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιώτες να επενδύσουν στον τόπο τους με χαμηλή φορολογία και γρήγορη απόδοση της δικαιοσύνης. Παράλληλα θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες και στοχευμένες προσλήψεις στον δημόσιο τομέα εκεί που έχει ανάγκη το κράτος», ανέφερε μεταξύ άλλων η υποψήφια Βουλευτής.
Αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η κ. Σκόνδρα είπε πως ο ελληνικός λαός έδωσε τόσο μεγάλη διαφορά και τιμώρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την αλαζονεία, την υπεροψία, την κοροϊδία και τους φόρους.
«Ο κ. Τσίπρας κρατάει ανοιχτή τη Βουλήκαι περνάει νόμους με μια μη νομιμοποιημένη κυβέρνηση. Εξαιτίας αυτού μεταθέτει μέρα με τη μέρα την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Ο ίδιος ο λαός έδειξε το δρόμο των εκλογών με την επιλογή του στις ευρωεκλογές. Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας λίγες μέρες πριν τις εκλογές να περνάει νόμους, να αλλάζει τους ποινικούς κώδικες, να κάνει «ρουσφετάκια» σε υπόδικους, κατάδικους και τρομοκράτες. Αυτά τα πράγματα στις δημοκρατίες δεν είναι σωστά. Η όποια αλλαγή να γίνει με την καινούρια κυβέρνηση που θα προκύψει από τη βούληση του ελληνικού λαού και θα είναι νομιμοποιημένη ηθικά», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Σκόνδρα σχολιάζοντας τα τελευταία πολιτικά γεγονότα.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com