«Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης»

«Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, όπως είπε και ο πρωθυπουργός, δεν θα ακολουθήσει αυτό των ευρωεκλογών. Θα είναι μια άλλη κάλπη με νέα αποτελέσματα και συμπεράσματα που θα βγουν από αυτή. Τα επιτεύγματα της κυβέρνησης, για τα οποία είμαστε υπερήφανοι, δεν ήταν τόσα ώστε ο ελληνικός λαός να μας εμπιστευτεί και να μας αξιολογήσει θετικά. Εγώ δεν θα το δω σαν τιμωρητική ψήφο, γιατί υπάρχει και μεγάλη αποχή.

Ο λαός δεν μας τιμώρησε, έδειξε ότι δεν μας εμπιστεύεται και αυτό πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψιν, να καταλάβουμε ότι είναι πολύ μεγάλη η κόπωση του ελληνικού λαού από τα πολλά χρόνια λιτότητας, περιορισμών, οικονομικών δυσκολιών, γραφειοκρατικών και διοικητικών δυσκολιών. Υπάρχουν τομείς, τους οποίους ακόμα δεν καταφέραμε να τους ακουμπήσουμε όπως θα έπρεπε. Αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα το παίρνουμε, το αξιολογούμε και θα συνεχίσουμε έχοντας στο νου μας ότι από δω και πέρα έχουμε τη δυνατότητα και το δημοσιονομικό χώρο, ελπίζουμε να έχουμε και το χρόνο με μια καινούρια εντολή, να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα». Αυτά σημείωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας χθες στο Ράδιο Παλμός 104,2 και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα η Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφια κ. Παναγιώτα Βράντζα.
Αναφορικά με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η κ. Βράντζα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το συμπέρασμα που θα πρέπει να αποτυπωθεί για μένα είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα, κάτι που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας εμείς που ζητάμε ξανά την εντολή του ελληνικού λαού.Ο ελληνικός λαός έχει κουραστεί, όχιαπό τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με το να μην βλέπει τη ζωή του να καλυτερεύει με μετρήσιμα δεδομένα, με το να μην δίνονται λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Ακόμα και τα καλά που έγιναν, δεν είναι μετρήσιμα, και αυτό εμείς οι βουλευτές το ξέραμε και το μεταφέραμε. Όταν διαπραγματεύεσαι με τους ευρωπαίους, οι οποίοι είναι σκληροί στη διαπραγμάτευση και θέτουν πολύ σκληρούς όρους, όταν έχει καταργήσει τον υποκατώτατο μισθό, όταν έχεις αυξήσει τον κατώτατο μισθό, όταν έχεις μειώσει τα ποσοστά της ανεργίας, μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις καταφέρει πράγματα».
«Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους πολίτες ως χειραγωγήσιμους και ότι με λίγες παροχές μπορούν να μας ψηφίσουν. Αυτή η αντίληψη «χτίστηκε» για 40 χρόνια και εμείς προσπαθούμε να το γκρεμίσουμε και να χτίσουμε μια διαφορετική σχέση με τον πολίτη. Έχουν δρομολογηθεί μειώσεις στη φορολογία και θα συνδυαστούν με μια αναπτυξιακή πορεία. Εμείς επιδιώκουμε μια ανάπτυξη που λέει ότι θα έχουμε τις υποδομές εκείνες, το δημόσιο σύστημα, τη διαφάνεια και την αξιολόγηση που θα μπορέσει να δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες που να έχουμε νέες θέσεις εργασίας», συνέχισε η κ. Βράντζα, αναφέροντας ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ανταπόδοση των φόρων στους πολίτες με δημόσια αγαθά.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com