«Ο κόσμος να δείξει υπομονή και να στηρίξει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το 2015 που με την ψήφο του μας στήριξε. Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ένα μνημόνιο. Aυτό δεν έφερε δεύτερο μνημόνιο, αλλά έναν επίπονος συμβιβασμό και στη συνέχεια βγήκαμε από την επιτροπεία. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν κινδυνεύουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τη ΝΔ, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα λαμβάνει υπόψη και τα λάθη που έγιναν και θα φροντίσει για το σύνολο της κοινωνίας». Αυτά, μεταξύ άλλων, ανέφερε μιλώντας χθες στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον Γιώργο Μπανάτσα ο συντονιστής της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με εκτιμήσεις υποψήφιος βουλευτής κ. Ηλίας Αντωνίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αντωνίου μίλησε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και πως αυτό μεταφράστηκε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι το κυβερνόν κόμμα έκανε αυτοκριτική και πλέον γνωρίζει πώς να ανατρέψει την σε βάρος του κατάσταση ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
«Ο πόλεμος που δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τα μεγάλα ΜΜΕ ήταν μεγάλος και παραποίησαν τα θετικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση. Χρειάζεται προσοχή από τον κόσμο, να κρίνει αυτά που ακούει. Κάναμε λάθος στον χειρισμό της μεσαίας τάξης και πρέπει να το ξαναδούμε. Έπρεπε να τηρήσουμε τις ισορροπίες ανάμεσα στα κατώτερα και τα μεσαία στρώματα. Αν βγει η ΝΔ θα εκμεταλλευτεί την εκτίμηση της κομισιόν για εκτροχιασμό της οικονομίας από τις παροχές του ΣΥΡΙΖΑ και θα κόψει συντάξεις, αφορολόγητο κλπ», συνέχισε ο κ. Αντωνίου.
Αναφορικά με την 13η σύνταξη και τις τελευταίες παροχές της κυβέρνησης ο κ. Αντωνίου επισήμανε πως δεν έγιναν για ψηφοθηρικούς λόγους. «Ήρθε η στιγμή και μπορούσαμε να το κάνουμε. Δεν το επικοινωνήσαμε σωστά στον κόσμο, δεν εξηγήσαμε πως θα γίνει και δόθηκε λάθος εντύπωση. Μπορέσαμε και δώσαμε επιδόματα και βοηθήσαμε τα ασθενέστερα στρώματα γιατί δεν υπήρχε κλέψιμο και μίζες από τα ταμεία και είχαμε αυτή τη δυνατότητα», είπε χαρακτηριστικά ο συντονιστής της Ν.Ε.
Τέλος ο κ. Αντωνίου κάλεσε τον κόσμο να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη όμως την κατάσταση που ανέλαβε το 2015 και την καλή κατάσταση που βρίσκονται πλέον η οικονομία και η κοινωνία. «Ζήσαμε τραγικές καταστάσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε και κατάφερε να δώσει λύσεις και να βοηθήσει τον κόσμο να πάρει ανάσες. Έκανε προσπάθειες, αλλά έκανε και λάθη. Ο κόσμος πρέπει να δει ποιοι είναι αυτοί που εξυπηρετούν τα συμφέροντά του και στέκονται δίπλα του. Να λάβει σοβαρά υπόψη του ότι όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε να διαχειριστεί μνημόνια και δύσκολες καταστάσεις, πλέον έχει καθαρό χώρο και πρέπει να έχει την ευκαιρία να εφαρμόσει το πρόγραμμά του για να γίνει καλύτερη η κοινωνία».

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com