«Στα αποτελέσματα των αυτοδοιηκητικών εκλογών και των ευρωεκλογών σε ολόκληρη την Ελλάδα καταγράφηκε μια πολύ μεγάλη πολιτική αλλαγή, η οποία εξελίσσεται και θα κορυφωθεί στις 7 Ιουλίου. Δικαίως και σοφά ο κόσμος έδειξε την καταδίκη του απέναντι σε μια παραφιλολογία διχασμού και πολιτικού αμοραλισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω η συντριπτική αυτή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ να επαναληφθεί και με ακόμα μεγαλύτερες διαφορές την Κυριακή 7 Ιουλίου στις εθνικές εκλογές», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας χθες στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα η υποψήφια βουλευτής Καρδίτσας με τη ΝΔ κ. Σοφία Τόλια.

Συνεχίζοντας κ. Τόλια ανέφερε πως στις ευρωεκλογές ο κόσμος αξιολόγησε και επιδοκίμασε το νέο ύφος και ήθος που έδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προτίμησε να μην πολώσει, να μην διχάσει και κρατώντας χαμηλούς τόνους δεν πλειοδότησε σε παροχές. Τη στάση αυτή του Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κ. Τόλια χαρακτήρισε χαραμάδα αισιοδοξίας στο πολιτικό γίγνεσθαι και εξέφρασε την επιθυμία της ο ελληνικός λαός να επιδοκιμάσει ακόμα περισσότερο αυτή την πολιτική στις 7 Ιουλίου.
«Βασική αρχή μας και ειδοποιός διαφορά μας από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η μείωση της φορολογίας, η ανάπτυξη και η έμφαση στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Δεν μπορεί ένας νέος να δημιουργήσει μια νέα επιχείρηση τη στιγμή που η φορολογία είναι στα ύψη και η γραφειοκρατία δαιδαλώδης. Εάν μειωθούν η φορολογία και η γραφειοκρατία τότε θα δοθούν κίνητρα και ευκαιρίες. Με την πολιτική ανακύκλωσης της φτώχιας και των επιδομάτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει προοπτική για τους νέους», συνέχισε η κ. Τόλια.
Τέλος αναφορικά με τις προσλήψεις στο δημόσιο η κ. Τόλια επισήμανε πως η Νέα Δημοκρατία επικροτεί τις προσλήψεις όπου αυτές είναι απαραίτητες, δεν δέχεται όμως να εδραιωθεί στην Ελλάδα μια επιδοματική πολιτική και να στηρίζονται οι νέοι σε επιδόματα και παροχές βραδείας διάρκειας μην έχοντας κίνητρα για ανάπτυξη, σταθερή εργασία και προοπτική. «Πρέπει να λάβουμε σκληρά μέτρα, όπως η αξιολόγηση στο δημόσιο, που είναι απαραίτητη. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν απολύσεις. Πρέπει όμως να εξυγιανθεί ο δημόσιος τομέας. Πρέπει να γίνουν προσλήψεις εκεί που υπάρχει ανάγκη, όπως στην εκπαίδευση και την υγεία και όχι εκεί που θέλουμε να ικανοποιήσουμε φίλα προσκειμένους προς εμάς, όπως κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο λάθος κάναμε και εμείς στο παρελθόν και ο ελληνικός λαός μας κατέταξε στην αντιπολίτευση. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος», ανέφερε κλείνοντας η υποψήφια βουλευτής.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com