"Δεν θα συγκυβερνήσουμε για να συμπληρώσουμε αριθμούς"

«Δεν θα συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ, είναι ειλημμένη απόφαση από τα όργανα του κόμματος. Η ευθύνη θα πρέπει να είναι ισοβαρής με βάση την ψήφο του ελληνικού λαού. Εάν ο ελληνικός λαός θέλει το ΚΙΝΑΛ να είναι συμμέτοχος σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να του δώσει το ανάλογο ποσοστό. Αλλιώς θα είμαστε στην αντιπολίτευση. Δεν θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση για να συμπληρώσουμε αριθμούς», σημείωσε με νόημα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε χθες στο Ράδιο Παλμός και τον Γιώργο Μπανάτσα ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με το ΚΙΝΑΛ κ. Σωτήρης Παπαγεωργίου

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε πως το ΚΙΝΑΛ θα προχωρήσει σε συγκυβέρνηση μόνο σε περίπτωση που το πρώτο κόμμα που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα συμφωνήσει στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΚΙΝΑΛ. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί μια τέτοια συμφωνία ο κ. Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε πως το κόμμα του θα αποτελέσει στην επόμενη Βουλή την υπεύθυνη αντιπολίτευση, η οποία θα στέκεται δίπλα σε όποια θετικά μέτρα λαμβάνονται υπέρ του ελληνικού λαού, αλλά θα είναι ιδιαίτερα σκληρή απέναντι σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές που θίγουν το κοινωνικό κράτος.
Σχετικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε πως τα αποτελέσματα δείχνουν τιμωρητική ψήφο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα για τις πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως τόνισε ότι και η ψήφος εμπιστοσύνης στον Κυρ. Μητσοτάκη δεν θα προσφέρει κάτι στον ελληνικό λαό, μιας και το πρόγραμμα της ΝΔ προωθεί αντιλαϊκά μέτρα και καταργεί το κοινωνικό κράτος.
«Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να αλλάξει τις διαιρετικές τομές στο πολιτικό σύστημα, το πώς δηλαδή τοποθετείται κάποιος στον πολιτικό χάρτη πάνω στα συντρίμμια της πολύκροτης Συμφωνίας των Πρεσπών. Εκεί άρχισε να χτίζεται το προοδευτικό μέτωπο έναντι της συντήρησης. Κάποιος έπρεπε να τοποθετείται αριστερός σε περίπτωση που συμφωνούσε με τη Συμφωνία των Πρεσπών ή όχι. Σήμερα απαρτίζουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ η παρέα του κ. Τσίπρα, οι υπουργοί του Καμμένου, κάποιοι εκπρόσωποι της καραμανλικής δεξιάς και ορισμένοι σεσημασμένοι της δικής μας πολιτικής παράταξης, οι οποίοι αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα. Άρα λοιπόν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ότι την επόμενη μέρα μπορεί να ηγηθεί εκ νέου της χώρας, ακριβώς γιατί όλη αυτή την παρέα την ενώνει η εξουσία. Δεν υπάρχει κανένα ιδεολογικό διακύβευμα που τους ενώνει και πρόκειται για ένα ετερόκλητο σχήμα» σχολίασε ο κ. Παπαγεωργίου.
Τέλος αναφορικά με την απόφασή του να συμμετέχει στον στίβο των εθνικών εκλογών ο υποψήφιος Βουλευτής σημείωσε πως είναι ανάγκη οι νέοι να συμμετέχουν στα κοινά, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και τη σύγχρονη θέση τους στον κόσμο. «Ως νέος άνθρωπος θλίβομαι που βλέπω τους ανθρώπους της γενιάς μου να μην μπορούν να επιχειρήσουν και να βγάλουν τα προς το ζην στον τόπο που μεγάλωσαν. Θεωρώ ότι ζω σε ένα τόπο που έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Οφείλω να μπω και εγώ σε αυτή τη μάχη για να καλλιεργήσουμε όλες τις απαραίτητες αναπτυξιακές συνθήκες τόσο για τη δική μου γενιά όσο και για τις νεότερες», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγεωργίου.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com