«Βλέπουμε ότι υπάρχει ένας κόσμος που προβληματίζεται, μας ακούει και μας προσεγγίζει. Βλέπει ότι η μόνη χρήσιμη και κερδισμένη ψήφος είναι αυτή στο ΚΚΕ, γιατί είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να κάνει λαϊκή αντιπολίτευση σε μια αντιλαϊκή κυβέρνηση. Ο κόσμος έχει εμπειρία, να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας χθες στο Ράδιο Παλμός 104,2 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπανάτσα ο γραμματέας της Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ και υποψήφιος Βουλευτής κ. Νίκος Τέγος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τέγος σημείωσε πως ο ελληνικός λαός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του απέναντι στις πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας ένα υψηλό ποσοστό στη δοκιμασμένη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές. Συνεχίζοντας ο υπ. Βουλευτής του ΚΚΕ καταλόγισε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτή τη στροφή των ψηφοφόρων στη ΝΔ, αφού όπως είπε «ο ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε μια αντιλαϊκή πολιτική ως προοδευτική, αριστερή και φιλολαϊκή με αποτέλεσμα ένας κόσμος να απογοητευτεί και να οδηγηθεί στην αγκαλιά παλιών δοκιμασμένων επιλογών με μειωμένες απαιτήσεις και να φουσκώσει τη ΝΔ και εν μέρει και το ΚΙΝΑΛ».
Κλείνοντας ο κ. Τέγος κάλεσε τον κόσμο που έχει απογοητευθεί από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, να στηρίξει το ΚΚΕ, το οποίο αποτελεί μια σταθερή δύναμη, μάχεται για τα δικαιώματα του λαού χωρίς να τον γεμίζει αυταπάτες και απογοήτευση και δεν παλαντζάρει σε μικροαστικές αντιλήψεις και διλήμματα.

e-max.it: your social media marketing partner

Αφήστε το σχόλιο σας...

Palmos 104.2 fm

Η ενημερωτική ιστοσελίδα του Ράδιο Παλμός δημιουργήθηκε το 2018 και φιλοδοξεί να καλύψει κυρίως την επικαιρότητα της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η ιστοσελίδα εκτός των άλλων αναμεταδίδει Το ράδιο Παλμός 104.2 fm το οποίο είναι από τα παλαιότερα ραδιόφωνα της Ελλάδας με έτος ίδρυσης το 1988. Σήμερα εκπέμπει με καλή μουσική κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και καλή ξένη μουσική. Μεγάλο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει η ενημέρωση η οποία αφορά σε τοπικά και εθνικά θέματα. Το ράδιο Παλμός 104.2 το ακούτε και στο διαδίκτυο από κάθε σημείο του πλανήτη.

Θα μας βρείτε

Μ. Αλεξάνδρου 24
(κτίριο Δημοτικής αγοράς Καρδίτσας)
Τηλ. 24410 77637 & 24410 70661
radiopalmos1042@gmail.com